“Хв*йда Путіна”: невідомі залишили промовистий напис на будинку Повалій під Києвом

Будинок Таїсії Повалій, що під Києвом, невідомі розфарбували криваво-червоною фарбою, залишивши промовистий напис – “хв*йда” Путіна”. Зараз елітне житло співачки-зрадниці пустує, а от вона жаліється російським пропагандистам, що у Москві змушена орендувати квартиру, бо не може собі дозволити купити дім.

Про це повідомляє видання Інформатор.

Що відомо про покинутий маєток співачки-путіністки

Таїсія Повалій відкрито підтримує кремлівську агресію проти України, виступає на воєнних парадах Путіна та всіляко просуває російські наративи. Разом з чоловіком продюсером Ігорем Ліхутою вона втекла до Москви на початку повномасштабного вторгнення РФ.

Сімейний особняк зіркової родини, що на столичній Петропавлівській Борщагівці, по документах належить її мамі Ніні Гирявець. А її син, який по віку підлягає під мобілізацію, зараз ніжиться в Іспанії, де в родини дві вілли на узбережжі Середземного моря.

Перебравшись у Москву сама ж співачка ходить на російські канали й жаліється, що у столиці країни-агресорки їй доводиться орендувати житло, бо на купівлю будинку у них не вистачає грошей.

Водночас триповерховий будинок під Києвом стоїть пусткою. Колись артистка тут облаштувала затишне сімейне гніздечко. Одне крило було призначене для матері, друге – для Повалій з Ліхутою.

Свого часу Таїса відреставрувала будинок. Він мав виражені ознаки грецького стилю: біло-блакитне оздоблення, старовинні амфори. Житло має 450 кв. м, а також 24 сотки прилеглої землі.

У будинку є камінний зал, їдальня, фітнес-центр, солярій, міністудія звукозапису та імпровізований музей подарунків від фанатів.

Ольга Степанова

Recent Posts

“Задумався про реінкарнацію”: ЗМІ розкрили нюанси візиту Путіна до монгольських шаманів

Під час нещодавніх відвідин Монголії російський лідер Володимир Путін відвідував "шаманів", бо замислився над своєю реінкарнацією та…

4 хв. ago

Розкрито ланцюжки виробництва і поставок іранських “Шахедів” для ЗС РФ (інфографіка)

Україна запровадила санкції проти 40 юридичних та 6 фізичних осіб, у відповідь на передачу Іраном…

13 хв. ago

В яких органах влади найбільше зростуть зарплати (список)

Найбільше зросте фонд оплати праці у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі та в Бюро економічної безпеки Проєктом…

22 хв. ago

Перевірки пройдуть усі: за що газова служба може оштрафувати на 100 тис. грн

В Україні тривають перевірки газового обладнання. Фахівці газових служб також перевіряють лічильники. Такі інспекції можуть призвести…

30 хв. ago

Належить не тому виду: у школі учневі дозволили “стати вовком” (фото)

Учневі школи в Шотландії дозволили ідентифікувати себе вовком, оскільки дитина страждає від "видової дисфорії", коли…

39 хв. ago

Кадиров похвалився ще двома Cybertruck, які відправив на війну проти України

Лідер Чечні Рамзан Кадиров заявив, що відправив на фронт ще два автомобілі Cybertruck, яких нібито "не…

48 хв. ago