Поїдуть на фронт: військові у відпустці піймали “на гарячому” підпалювачів авто (фото)

Українські захисники “на гарячому” піймали двох підпалювачів авто. Щоби це стало можливим, вони у відпустці чергували біля своєї бойової автівки. І це дало результат. Про це стало відомо з Telegram-каналу “Розвідка Ноєм”.

У дописі зауважили, що фігурантів звуть Андрій та Олександр.

“Дядьки хотіли легких грошей. Для типів не важливо, під чиїм прапором вони будуть жити. Чуваки думають тільки про власне пузо”, — розповіли військові. За їхніми словами, коли їм запропонували за гроші спалити військове авто, вони не вагалися.

Військові затримали паліївФото: Telegram-канал “Розвідка Ноєм”

Тепер, за словами військових, на двох підпалювачів чекає “важка доля”, бо їхнє життя залежатиме напряму від авто, яке вони намагалися спалити.

“Типи зрозуміють, наскільки важливе авто для військових, як без нього погано та які наслідки могли спричинити їхні дії. Хлопці їдуть виконувати бойові завдання. Абсолютно безкоштовно”, — зауважили військові та заспокоїли ймовірних критиків.

Військові затримали паліївФото: Telegram-канал “Розвідка Ноєм”

“Ніхто їх не принижуватиме, не чіпатиме чи намагатися спеціально вбити. Ні! Ми хочемо, щоб вони на собі відчули, що таке військове життя, що таке окоп і що таке війна”, — резюмовано у дописі. Там зазначено, що Андрій та Олександр тепер “вступають на шляхетну стежку воїнів”.

Інших підпалювачів застерегли від того, щоб чіпати військові авто. Бо обурені військові не будуть із ними панькатись.

Нагадаємо, у останній час почастішали підпали військових авто, які часто припарковані просто на вулиці біля будинків, де живе відповідальний за нього. Цим займаються і дорослі, й підлітки.

На момент публікації матеріалу пресслужба Києва не коментувала інформацію про можливе затримання “на гарячому” підпалювачів військової автівки. Ба більше, у соцмережах не уточнюють, бійці якого підрозділу затримали ймовірних фігурантів.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Окупанти намагаються оточити Курахове: проєкт DeepState повідомив деталі

Російська армія продовжує тиснути на Курахове та намагається протиснутися через українські позиції, щоб оточити місто. Як повідомляє моніторинговий проєкт DeepState, росіяни за допомогою…

2 хв. ago

Невже це я вчора кальяном? – кияни жартують про смог від торфовищ, що оповив столицю

Статус мегаполісу із найбруднішим повітрям у світі, що став сумнівним досягненням Києва зранку у п'ятницю,…

10 хв. ago

Абсолютний рекорд за 70 років: Німеччина шокована кількістю біженців

У Німеччині кількість біженців досягла рекордного рівня з 1950-х років. Про це пише Neue Osnabrücker Zeitung. У…

17 хв. ago

Марк Цукерберг показав зворушливий знімок з маленькою донькою (фото)

40-річний американський мільярдер та програміст Марк Цукерберг показав зворушливе фото з маленькою донькою Аурелією, якій…

26 хв. ago

Ціни злетять до небес: туристів застерегли від авіаперельотів у кілька дат 2024 року

Традиційно в грудні люди більше подорожують – хтось мчить до своїх родин, щоб разом відсвяткувати…

35 хв. ago

Київ у зоні ризику: прийдешня зима стане найсуворішим випробуванням для українців

Прийдешня зима може стати для України найсуворішим випробуванням, оскільки електропостачання ризикує зіткнутися з "серйозними перебоями" після масштабних російських атак.…

43 хв. ago