Антикорупціонер Шабунін пересів на метро після скандалу з привласненням джипа ЗСУ

Антикорупціонера Віталія Шабуніна, який нібито числиться бойовим медиком, помітили у цивільному одязі у столичному метро.

Про це пише «Закон і бізнес», опублікувавши фото Шабуніна в громадському транспорті.

«Негідники так зацькували військовослужбовця Шабуніна через отой вкрадений ним у ЗСУ автомобіль, що «бойовий медик» тепер змушений ховати авто від сторонніх очей та їздити на фронт метрополітеном», – відзначає журналіст Володимир Бойко.

За його словами, фото було зроблене 20 вересня о 9:30. Тож журналіст цікавиться, який розпорядок дня у військовій частині, де нібито служить Шабунін.

Нагадаємо, ДБР розслідує низку кримінальних справ щодо Шабуніна, зокрема, про ухилення від мобілізації, підробку документів НАЗК, незаконне використання гуманітарки та привласнення джипу Nissan Pathfinder, який волонтери передали для ЗСУ.

Водночас ВАКС зобов’язав розпочати розслідування щодо колишніх керівників НАЗК Олександра Новікова та Артема Ситника, які допомагали Шабуніну ухилятися від служби.

Сам активіст раніше заявляв, що має «законні підстави» не служити: бо в школі не пройшов медкомісію через родимки на тілі. При цьому він числиться бойовим медиком і отримує зарплату, перебуваючи в Києві.

Також, за даними ЗМІ, свого часу Шабунін активно агітував за обрання до Верховної Ради Тетяни Монтян – проросійської пропагандистки, яка виїхала до рф і підозрюється у колабораціонізмі.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Де в Україні найрозумніші школярі. Топ-5 міст за результатами НМТ

Порталом Osvita.ua був оприлюднений рейтинг обласних центрів України за результатами національного мультипредметного тесту 2024 року.…

5 години ago

Персональна тренерка Іванки Трамп назвала п’ять вправ для ідеальної фігури

Іванка Трамп, донька кандидата в президенти США від республіканців Дональда Трампа, у свої 42 роки…

5 години ago

Звідки береться ком у горлі та, як із ним боротися

Популярний в Україні лікар Євген Комаровський розповів, що таке ком у горлі, та у кого він виникає. За…

5 години ago

Акули дедалі частіше нападають на людей: учені пояснили, у чому причина

Кількість нападів акул на людей за останні десятиліття неухильно зростає, пише Bild. Так, за статистикою Міжнародного архіву нападів…

5 години ago

Стало відомо, коли червоні магнітні бурі припинять лупити по Землі

У п'ятницю, 20 вересня триває магнітна буря силою у сім балів. Геомагнітний шторм червоного рівня небезпечності, що…

5 години ago

“Показники зростають з місяця в місяць”: в Україні набирає обертів добровільна мобілізація

Щомісяця в Україні добровільно мобілізуються в середньому 6,5 тисяч громадян. Про це 20 вересня заявив Уповноважений представник Міністерства оборони…

6 години ago