Скандальне весілля українців в Італії, де виступали Monatik та Галкін: що відомо про нареченого

В Італії на озері Комо українці відгуляли розкішне весілля, на якому виступили російський комік Максим Галкін та співак MONATIK.

Журналістам стало відомо, хто наречений Ангеліни Терської, яка відгуляла скандальне весілля. Досі в ЗМІ писали, що коханий 30-річної нареченої, то турецький бізнесмен. Утім, з’ясувалося, що це – українець.

Скільки коштувало розкішне весілля українців

В Італії пара українців відгуляла розкішне весілля, що викликало скандал у Мережі. Експерти підрахували, що урочистості обійшлись в мільйон євро. 

Весілля українці гуляли в одній з найбільших приватних резендецій на італійському озері Комо. Розкішний сад, меблі минулих століть, довкола гори, а між ними у тоннах квітів – пишне весілля.

Усі кадри урочистостей журналісти взяли із сторінки самої нареченої – українки Ангеліни Терської. Нескромних деталей тут, нарахували користувачі з відео, від пів до мільйона євро.

Ангеліна Терська

Щонайменше відомо:

  • Оренда вілли Бальбіано у російських власників вартує 20 000 євро за добу,
  • Кольє і сережки від нішевого італійського бренду — до 200 тисяч євро.
  • Гонорар українському MONATIK – до 30 тисяч євро.
  • Гонорар російського ведучого Галкіна – 100 тис євро.

Пояснення MONATIK

MONATIK пояснив – заїхав на весілля по дорозі після благодійного туру в Америці. А все заради ще більших зборів для українців. І вже навіть публічно виправдав рішення свого міні-концерту.

“Ми погоджувалися на виступи, щоб заробляти кошти для захисників. Вдалося зібрати 90 500 доларів. Завдяки виступу на приватному заході я додав 20 000 доларів”, – сказав він. 

Виступ MONATIK на весіллі

Що відомо про Ангеліну Терську та її родину

Відомо, що 30-річна Ангеліна Терська родом з невеличкого селища на Дніпропетровщині. Батько Ангеліни займається вантажними перевезеннями, мати – орендою нерухомості. Сама дівчина тривалий час працювала в туристичній агенції і принаймні до повномасштабного вторгнення Росії в Україну, за світлинами в соцмережах, жила у Києві. Але уже понад рік багато подорожує Європою. І знову ж таки за світлинами найчастіше буває у Парижі, Лондоні та Стамбулі.

Ангеліна Терська

Все у вишуканих ресторанах, та у дорогих подарунках, яких за світлинами пані Ангеліни, надто побільшало за останні роки, коли виїхала за кордон. У різних ЗМІ писали – вона переїхала до нареченого у Туреччину, імовірно до турецького бізнесмена. Потім була інформація, що чоловік Ангеліни – українець, який виїхав за кордон ще до повномасштабного вторгнення.

Виступ Галкіна на весіллі

Що відомо про нареченого Ангеліни Терської

Але за кілька днів один з телеграм-каналів з’ясував – наречений це Владислав Медведєв. Українець, який часто бачили у столичних нічних клубах, і надто великих бізнесів не мав, аби влаштовувати подібні гучні весілля.

Інформація телеграм-каналу про нареченого, який відгуляв розкішне весілля

За даними інших видань, напередодні весілля наречений подарував Ангеліні трьохкімнатну квартиру в Києві, яку дівчина оформила на свою маму Олену.

Ангеліна Терська

Скандальних деталей більшає. Що з того правда, що ні – поки українці здогадуються і перевіряють. ТСН ж промоніторила відкриту інстаграм-сторінку Ангеліни і помітили: під її світлинами вподобайки до прикладу Ольги Гринкевич – доньки бізнесмена Ігоря Гринкевича, який замішаний у корупційному скандалі. Або з галерей студії Соні Морозюк, колишньої дівчини сина Гринкевича, яка теж любила розкішне життя.

Подружжя

“Хай там як – це особисте, яке рахувати непотрібно”, – з таким закликом Ангеліна напередодні звернулася до журналістів з “Інстаграму”. Мовляв, вона вже з нинішнім чоловіком не політики і не діти чиновників.

Все так, з одним але, пишуть підписники. Навіщо так показово демонструвати розкіш на усю Європу, коли Україна, яку ви підтримуєте у дописах, вже третій рік благає ту ж Європу про кожен мільйон допомоги. 

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

32 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

33 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

34 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

45 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

47 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

48 хв. ago