Операція “бусик”: стало відомо, скільки коштує, щоб відпустили з автобуса ТЦК

Один із мешканців Одеси розповів про те, як мало не став жертвою “операції бусик” (коли співробітники ТЦК затягують чоловіків у свої мікроавтобуси). Подробиці озвучено у відео на TikTok-каналі karpedonivan.

Автор відео розповів, як він повертався з роботи і йшов уздовж дороги, розмовляючи телефоном. В один момент біля нього зупинився бірюзовий Mercedes Sprinter, з якого вискочили два військкоми у військовій формі та попросили у чоловіка документи.

“Хотів зняти відео та запитати, скільки він віддав за свою посаду, але не став… Просто показав своє посвідчення офіцера, і вони з сумними пиками сіли до себе в машину та поїхали”, – йдеться у відео.

Автор стверджує, що такі поїздки співробітників ТЦК є негласними та робляться для того, щоб коли чоловік опиниться у бусику, йому “тонко натякнули”, що він може відкупитися.

“От у мене знайомий нещодавно був у такій ситуації і розповів, що з бусика можна вийти за $3000. І до речі, вони не кульгаві, виглядають чудово, шкіра на обличчі красива… Які вони інваліди, з якого вони там передка”, – розповідає чоловік.

Варто зазначити, що інформація знайомого автора відео може виявитися і вигадкою, оскільки підтвердити його слова неможливо. Водночас є ймовірність того, що “підприємливі громадяни” під виглядом співробітників ТЦК вирішили просто заробити гроші під час загальної мобілізації в Україні.

Ольга Степанова

Recent Posts

Секс спартанських жінок викликав заздрість істориків: такого не було у всій Греції

У стародавній Спарті було прийнято, щоб жінки виходили заміж і народжували дітей більш, ніж від…

1 годину ago

П’яна гола дантистка “тероризує” Німеччину

Жінка дантист "тероризує" мешканців Вестфалії своїми п'яними витівками, зокрема дантистка приходила на роботу з мачете.…

1 годину ago

На честь Тейлор Свіфт переназвуть місто в Німеччині (фото)

На честь американської співачки Тейлор Свіфт перейменують місто в Німеччині. Про це пише People. Місто Гельзенкірхен отримає…

1 годину ago

Алкоголь, змішаний з енергетиком, покращує мозок: але, що далі

Нещодавні експерименти на щурах показали, що змішування енергетичних напоїв з алкоголем може спричинити довгострокові проблеми з розумовими функціями. Італійські…

2 години ago

Пройти треба всім водіям без винятку: в Україні повертають техогляд

В Україні не відмовилися від планів щодо впровадження обов’язкового техогляду всіх легкових автомобілів. Про це…

2 години ago

Все дуже серйозно: до Ради внесли закон про захист чоловіків від ТЦК, що пропонують

В Україні набрав чинності закон про мобілізацію ще 18 травня, проте тепер з'явився новий проєкт закону, який…

2 години ago