Хтось бреше: принц Гаррі та Меган Маркл вляпалися в чергову халепу

Нещодавно принц Гаррі та Меган Маркл провели три дні у Нігерії. Тур, який у пресі охрестили «королівським», сильно засмутив Чарльза III, адже Гаррі та Меган давно не є діючими членами монаршої родини, причому за власним бажанням. А тепер закиди на адресу подружжя сиплються і з боку широкого загалу. Деталі поїздки Меган та Гаррі до африканської країни, оприлюднені напередодні, ще більше заплямували репутацію Сассексів.

У Нігерію Меган та Гаррі літали авіакомпанією Air Peace. Як з’ясувалося, безплатно. Квитки в обидва боки їм надав засновник компанії Аллен Оньема, який зараз перебуває в розшуку. Бізнесмену висувають численні звинувачення у шахрайстві та відмиванні великих сум грошей. Не відомо, чи знали про це герцог з герцогинею, але пропозицією полетіти не за власний кошт із задоволенням скористалися. Мало того, на борту повітряного судна, крім Меган, Гаррі та їхніх помічників, не було нікого.

«Вони не летіли з іншими пасажирами. Ми розуміли, що у нас на борту члени королівської сім’ї, тому забезпечили їм найвищий рівень обслуговування. Їм дали все, що вони хотіли. То був ексклюзивний досвід. А ввечері ми відправили їх назад до Абуджі. Все було безплатно, – розповів Daily Mail співробітник авіакомпанії.

Герцог та герцогиня в Нігерії. Фото: Getty Images

І як тут не згадати, як описувала пара свій переліт до Нігерії раніше. Спочатку, казали, затримався рейс, бо запланований пілот захворів, і йому довелося терміново шукати заміну. А в салоні літака Гаррі та Меган, як тоді повідомляли ЗМІ, були відокремлені від інших пасажирів завісою.

У лицемірстві Гаррі та Меган звинувачують і екоактивісти. Пара, яка у 2019 році запустила ініціативу Travalyst, що закликає індустрію туризму бути більш екологічною, пролетіла 664 милі літаком, розрахованим на 120 місць. За політ у повітря було викинуто близько 12 тонн вуглекислого газу. При тому, що середньорічний вуглецевий слід на одну людину на рік становить утричі менше – близько чотирьох тонн.

Час в Африці пролетів непомітно. Фото: Getty Images

Тінь старшого брата

Перед Нігерією герцог Сассекський ненадовго приїхав на батьківщину. Візит Гаррі до Великобританії покритий таємницею: досі не зрозуміло, чому опальний принц так і не зустрівся з Чарльзом III, попри те, що обидва дуже хотіли. За однією з версій, задню передачу увімкнув монарх, заявивши, що не може знайти час на сина. Інші інсайдери з палацу казали, що це герцог Сассекський відмовився переночувати у батька та ще й поставив йому жорсткий ультиматум. Де весь цей час був Вільям, невідомо.

Батько та син так і не зустрілися. Фото: Getty Images

Виявилося, що саме через цього сірого кардинала довгоочікуваного примирення не сталося. Про це Daily Telegraph розповіла журналістка Петронелла Ваятт, подруга королеви Камілли. Джерела з палацу, які виховували синів монарха, сказали їй, що головне зло зовсім не Гаррі.

«Існує громадська помилка про Вільяма та Гаррі. Саме Вільям був проблемною дитиною, і саме він заважає своєму батькові належним чином помиритися з Гаррі», – зазначила вона.

Вільям та Гаррі. Фото: Getty Images

Ця версія має право існування. Відомо, що принци посварилися ще задовго до появи Меган Маркл у їхній родині. Гаррі завжди був цапом-відбувайлом і затаїв образу на брата після того, як той серйозно підставив молодшого. Тож недарма Вільям так уникає зустрічі з Гаррі.

Ольга Степанова

Recent Posts

Щойно закінчила лікування: пенсіонерка, яка пережила рак, зірвала джекпот у $5 млн

75-річна жінка тривалий час боролася з раком грудей і практично відразу після завершення лікування зірвала джекпот…

3 години ago

Зміни правил виїзду чоловіків за кордон: подробиці від прикордонників

Від 17 липня військовозобов’язаним не можна буде виїхати за кордон без військового квитка Від 17…

3 години ago

Україна отримає додатковий Patriot від Нідерландів

Міністри оборони та закордонних справ Нідерландів Рубен Брекельманс і Каспаро Вельдкамп здійснили візит до Києва.…

3 години ago

Олена Зеленська анонсувала уроки щастя в українських школах: чому там навчать

На українських школярів чекає новий предмет "про життя" з назвою «Уроки щастя». З дітьми будуть…

3 години ago

Після анонсу “несподіваних зустрічей” літак Орбана вилетів до Китаю

Після зустрічей у Києві, Москві та Азербайджані літак прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана вилетів до Китаю.…

3 години ago

Співзасновник Приватбанку Боголюбов виїхав з України з підробленими документами – розслідування

Один із засновників та власників Приватбанку, а також близький товариш Ігоря Коломойського Геннадій Боголюбов виїхав…

3 години ago