Художниця Соня Морозюк розірвала заручини з Гринкевичем

Художниця Соня Морозюк заявила про розрив стосунків з Романом Гринкевичем, сином львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича, якого підозрюють у розкраданні коштів Міноборони.

На особистій сторінці в Instagram художниця повідомила, що не будуватиме сім’ю з людиною, яка зрадила Україну. За словами Соні, вона вірила Гринкевичу, але зараз почувається “обманутою та використаною”.

– Ми не будемо однією родиною. Я не візьму прізвище Гринкевич. Я не буду з людиною, яка зрадила мою країну. Я вірила. Зараз мені гидко, відчуваю себе обманутою та використаною. Я оберу бути чесною перед собою. І залишусь Сонею Морозюк, – написала художниця.

Морозюк зазначила, що обручку та кольє, які отримала у подарунок від Романа, продасть, а кошти задонатить на ЗСУ.

– Всі підозри в тому, що я нібито отримувала ще щось від Романа або членів його родини – квартири, машини, нерухомість, що завгодно – я відкидаю і готова доводити це в суді і як завгодно. Обіцянка подати декларацію залишається в силі. Дякую всім, хто вірить в мене як в людину з мораллю і принципами, – додала Соня.

Зазначимо, що Роман Гринкевич та Соня Морозюк зустрічалися п’ять місяців. У жовтні минулого року Роман освідчився коханій у Венеції та подарував обручку Graff, яка коштує від $7 тис. пишуть fakty

В кінці грудня ДБР затримало його батька Ігоря Гринкевича на хабарі розміром $500 тис. та звинуватило у розкраданні державних коштів.

Одна з фірм, що фігурує у корупційному скандалі, зареєстрована на Романа Гринкевича. Журналісти підозрюють, що вкрадені у держави кошти вкладалися у розвиток художниці, а також витрачалися на дорогі подарунки для дівчини.

Ольга Степанова

Recent Posts

У мережі написали про масову бійку в Києві: що каже поліція

У столичних Telegram-каналах ввечері суботи з'явилася інформація про масову бійку на одній з вулиць Києва.…

12 хв. ago

Європейці змінили поведінку у ресторанах: дані дослідження

Жителі більшості європейських країн почали вечеряти в ресторанах раніше, ніж до пандемії Дослідження Mastercard, проведене…

14 хв. ago

Причина у ваших думках: експерти назвали найпоширеніші сни та їхнє справжнє значення

Експерти розкрили деякі з найпоширеніших снів, які сняться людям, і те, що вони насправді означають. Про це пише видання…

20 хв. ago

Масове позбавлення субсидій та пільг: перезимувати буде ще складніше

Очікується, що у 2025 році кількість субсидій та пільг на оплату житла та комунальних послуг…

36 хв. ago

“Лише раз на місяць”: жінка розлучається з чоловіком після 40 днів шлюбу

Нещодавно жінка з Агри, що в індійському штаті Уттар-Прадеш, подала на розлучення зі своїм чоловіком…

43 хв. ago

Безробітні можуть отримати від 8 тисяч гривень в місяць: які умови

Безробітні українці можуть приєднатися до громадських робіт. Оплата на таких роботах складає не менше 8…

46 хв. ago