Скільки коштує замовити пса Патрона на Новий рік: святковий кошторис

Коли мова заходить про новорічні свята, в уяві одразу постають образи святкового столу, гарно та яскраво вбраної ялинки, веселої компанії та дозвілля з частуваннями, жартами, музичними привітаннями. Останні набувають різних форм, але в контексті святкового дива Нового року чи Різдва зазвичай практикуються у якості сюрпризів.

В цьому форматі найкраще виглядають костюмовані номери від аніматорів чи ростових ляльок. Такі зустрічі з улюбленими героями знаних з дитинства казок чи фільмів дарують масу емоцій та вражень, і запам’ятовуються надовго!

Зрозуміло, що під Новий рік найчастіше додому чи на корпоратив запрошують Святого Миколая, Санту, Діда Мороза зі Снігуркою, або ж акторів в костюмах, що символізують прийдешній рік. Цього року – це Дракон! Втім, з початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну, українці все частіше замовляють на свята патріотичні ляльки.

Так з’явилася ростова лялька Пса Патрона, яка станом на сьогодні (як ми можемо бачити в мережі) має кілька варіантів пошиву. Всі вони працюють в різних містах та навіть регіонах України. Джек-рассел-тер’єр пес Патрон, який в реальному житті шукає вибухонебезпечні предмети, разом з господарем перебуваючи на службі в ДСНС, та надягає вишиванку до свят, став справжнісіньким національним героєм і талісманом українців!

Пса Патрона люблять дорослі й малеча, а з його ростовою лялькою залюбки фотографуються навіть випадкові перехожі. Замовити таку нині – вже складно. Графік Патрона – ростової ляльки – на свята такий самий щільний, як і графік його хвостатого прототипа. Коштує така лялька в середньому 1,5 тисячі гривень за 20 хвилин – плюс оплата логістики аніматорів. Варто сказати, що Білий Ведметик цього року теж став виглядати куди пітріотичніше!

Трошки дешевше коштує замовити Білого, як сніг, Ведмедика – 1,4 тисяча гривен, проте за 15 хвилин, на тих же умовах з логістикою.

Ще одна цікава нова вигадка аніматорів, які тримають маркетингову руку на новинках кінематографічного пульсу, образ Венздей та її яскравої подружки з однойменного, популярного нині серіалу про спадкоємицю сім’ї Аддамс – культового голлівудського режисера Тіма Бьортона. 

Зліва українські аніматорки, справа – голлівудська актриса в ролі Венздей.

Послуги аніматорів оплачуються із розрахунку одна тисяча гривень на годину за одного персонажа або 3,5 тисячі – за повну програму.

А хто не бачив фільм, залишимо для вас тут трейлер. Переглянути серіал можна на стрімінговому сервісі Netflix.

Аніматорка навіть зовні нагадує актрису Дженну Ортегу, яка зіграла саму Венздей у Бьортона. Вона копіює її рухи та має схожу сукню. 

Ольга Степанова

Recent Posts

Зеленський виступив проти перемир’я з Росією на час літніх Олімпійських ігор

Президент України Володимир Зеленський виступив проти перемир'я з Росією на час літніх Олімпійських ігор у…

43 хв. ago

У Німеччині пропонують збивати російські ракети над Західною Україною з території країн НАТО

Депутати Бундестагу Німеччини з партії канцлера Олафа Шольца вважали за можливе захистити небо України з…

48 хв. ago

Антикорупціонера Шабуніна звинуватили у привласненні авто для фронту

Відомий антикорупціонер Віталій Шабунін, якого звинувачують в ухиленні від військової служби, використовує в особистих цілях…

3 години ago

Антитрендове взуття, яке стилісти не радять носити влітку 2024 року: фото

Мода дуже швидкоплинна, тому вчорашні тренди сьогодні можуть стати антитрендами. І мова не лише про…

5 години ago

Навіть не по 4 грн за кВт: нардеп сказав наскільки подорожчає світло з 1 червня

Згідно з останніми обговореннями в Українському уряді, тарифи на електроенергію для населення, можливо, будуть підвищені вже з…

6 години ago

Пролетіла над джунглями та полоскотала нерви на скляній підлозі: колишня Кличка показала відпочинок на Самуї

Колишня дружина київського міського голови, Наталія Єгорова, показала світлини зі свого відпочинку на острові Самуї.…

6 години ago