Нардеп вигадав нову роботу для жінок у ЗСУ: служити, але без автоматів

Український депутат Олександр Федієнко запропонував нові можливості для жінок, які бажають приєднатися до Збройних сил України, але без участі у бойових діях на передовій.

Він підкреслив, що, хоча чоловіки і жінки разом стоять на захисті країни, жінки мають змогу обрати професії в армії, які не передбачають носіння зброї або участі в бойових діях, пише портал Стіна.

За його словами, у ЗСУ є багато професій, які підходять для жінок і не вимагають від них перебування в окопах. Як приклад, нардеп навів такі ролі, як бухгалтер, економіст або фінансист у військових частинах. Федієнко наголосив, що жінкам надається вибір працювати у сфері економіки, де вони можуть застосувати свої професійні навички.

Він також зазначив, що через закриття багатьох підприємств під час війни багато жінок втратили роботу. Тому, за його словами, служба у ЗСУ може стати для них можливістю повернутися до трудової діяльності, використовуючи свою кваліфікацію. Наприклад, жінки можуть працювати бухгалтерками у військових частинах і отримувати значно вищу заробітну плату, ніж до війни.

Федієнко підкреслив, що таке рішення дає жінкам можливість підтримувати країну, не ризикуючи життям у зоні бойових дій, і водночас забезпечує їх стабільною роботою та доходом.

Романчук Микола

Recent Posts

Зеленський назвав моделі економічного бронювання несправедливими

Президент України назвавши несправедливими моделі економічного бронювання, запропоновані Мінекономіки. Про це він повідомив під час…

3 години ago

Автомобілі, які продаються найгірше: експерти назвали проблемні моделі

Продаж уживаного автомобіля часто перетворюється на справжній квест, і іноді власники стикаються з неприємними несподіванками.…

3 години ago

На Марсі вчені знайшли «висушену людську голову»: подробиці знахідки (фото)

Марсохід Perseverance зафіксував об'єкт, що нагадує висушену людську голову, яка, здається, розкладається і відокремлена від тіла.…

3 години ago

Перший сніг: в Укргідрометцентрі розповіли, коли його можуть побачити українці

В перших числах листопада може утворитися циклон, який принесе дощ, подекуди з мокрим снігом. Про це…

4 години ago

Новий скандал: у курятині для ЗСУ знайшли медичне приладдя

У закупленій для постачання українській армії замороженій курятині виявили медичну голку, яка знаходилася в захисному…

4 години ago

Школярів за розмови російською на перервах очікують штрафи до 1700 грн

В Україні з’явився новий скандальний законопроєкт, що забороняє використання російської мови у школах навіть під…

4 години ago