ТЦК закручують гайки на повну: вже почали зупиняти маршрутки та виловлювати чоловіків

В Україні на час загальної мобілізації, викликаної через російське повномасштабне російське вторгнення, продовжується процедура вручення повісток. Співробітники територіальних центрів комплектування (ТЦК) вийшли на вулиці перевіряти маршрутки. Відео опубліковано в Telegram-каналі “Х…а Одеса”, пише Стіна.

У вихідний день із самого ранку співробітників ТЦК помітили у місті, що перевіряли маршрутки. Вказується, що вони вибірково зупиняли їх та перевіряли у чоловіків документи.

До речі, вручати повістки співробітники ТЦК мають право у будь-якому громадському місці. До цього повістки вручали на автозаправках, влітку на пляжах, у будівлях торгових центрів, на блокпостах, вулицях тощо.

В одеському пабліку викладено відео та зазначено, що співробітники ТЦК перевіряли маршрутки у супроводі співробітників поліції.

У Миколаєві, як повідомляють місцеві пабліки, співробітників ТЦК помітили у ТЦ “Епіцентр”. На знімках видно чоловіків у військовій формі та зі зброєю у кількості не менше 5 осіб. На фото поблизу не видно співробітників поліції.

В Івано-Франківську співробітники ТЦК також навідалися до одного з ТЦ. На кадрах видно, як вони входять до будівлі, а на іншому ролику як перевіряють у когось документи.

У Львові співробітники ТЦК вийшли на вулицю, щоб інформувати людей про переваги служби за контрактом.

Напередодні з’явилося відео, як у Києві в елітному ресторані “Веранда” також було помічено співробітників ТЦК, а також СБУ.

Пізніше в офіційній заяві СБУ заявлено, що спільно зі співробітниками МВС та міграційною службою проводились “контрдиверсійні заходи безпеки” у межах перевірки громадських закладів. Такі перевірки проводились три дні поспіль.

Співробітники ТЦК окремо проводили перевірку військовозобов’язаних, які можуть порушувати правила військового обліку.

Ольга Степанова

Recent Posts

Начальник ТЦК назвав “бусифікацію” міфом: українці в коментарях шоковані

У соціальних мережах активно обговорюють відео де чоловіки примусово доставляються ТЦК. Ці ролики вже створили…

4 хв. ago

Усіх водіїв попередили: Рада готує новий “зимовий” штраф – за що хочуть карати

В Україні водіям готують новий сезонний штраф щодо обов'язкового використання зимових шин. Про це йдеться у законопроекті, пише портал…

15 хв. ago

Українцям розповіли, в якій валюті краще тримати гроші: чи варто вкладати кошти в долари

Вкладення коштів у різні активи може допомогти захистити заощадження і навіть заробити на них. Наприклад,…

24 хв. ago

Гонконгом шириться нова смертельна хвороба: померли вже четверо людей

У Гонконзі (адміністративний район КНР) поширюється смертоносна бактеріальна інфекція. Відомо вже про чотири летальні випадки. Як…

36 хв. ago

Затримання “Тринадцятого”: у телеграм-каналі воєнного злочинця справжня істерика

У телеграм-каналі Єгора Гузенка справжня істерика. Так, небайдужі закликають правоохоронців припинити знущання з затриманого. Про…

45 хв. ago

Не до кінця втрачені: вчені виявили незвичайну рису характеру психопатів

Нещодавні дослідження показали, що, хоча психопати часто сприймаються як позбавлені емпатії, вони здатні розуміти емоції…

55 хв. ago