Пес, який доплив до Одеси після підриву Каховської ГЕС, знайшов родину у Польщі

Собака, який “прославився” тим, що після знищення дамби Каховської ГЕС його прибило течією аж до берегів Одещини, знайшов нову родину у Польщі. Про це повідомили у громадській організації “Animal SOS Odessa”.

Тоді песика зняли з купи плавучого сміття і тим самим врятували. Тварину назвали Боніфацій та знайшли йому нову родину.

“Різдвяна казка для Боніфація з Херсона. Коли він плив на плоту в потоках води та сміття, рятуючись від страшної катастрофи після підриву Каховської ГЕС, він не міг знати, що це – початок довгої дороги у нове життя. Боня, який чудом врятувався, пес з Херсона. Йому пощастило зустріти на своєму шляху багато хороших людей”, – розповіли зоозахисники.

Коли собака потрапив до волонтерів, стан його здоров’я був пригнічений. Його лікували у клініках та амбулаторно, обстежували, призначали курси реабілітації.

“Кілька місяців Бонечка провів у нашому Центрі адопції й швидко завоював серця і наших волонтерів, і всіх гостей своїм чудовим характером, чарівною посмішкою, довірою до людей”, – зазначають волонтери.

Вони шукали для Боні новий дім, де його любитимуть, та знайшли для тварини сім’ю у Польщі. Зоозахисники розповіли, як готували собаку до подорожі, як майбутні господарі оформили та сплатили всі необхідні документи, придбали квиток на поїзд для Боніфація.

“Боня навіть їхав в окремому купе”, – наголошують в організації.

Волонтери дуже хвилювалися за те, як тварина перенесе дорогу, як прийме свою нову родину, але наразі Боніфацій вже у Польщі.

Зоозахисники оприлюднили відео, на якому зафіксовано як той гуляє парком зі своїми господарями, спить на м’якій ковдрі. Видно, що наразі він “щасливий, розслаблений та коханий”.

“Кожна така історія – справжнє диво та чари для тварини, яка з мороку невідомості та прикрощів потрапляє в нове життя, сповнене радості та любові! Найголовніше те, що створити таке диво – під силу кожному, хто щиро любить тварин і робить все можливе та неможливе для їхнього щастя!”, – підкреслюють у “Animal SOS Odessa”.

Ольга Степанова

Recent Posts

Є ризик втрати Торецька і Нью-Йорка: DeepState повідомив про невтішне становище 206 ОБ ТрО

Моніторинговий проєкт DeepState повідомив про важке становище 206 батальйону ТрО. Наслідками ситуації, що склалася, може стати…

4 години ago

“Людина, яку запихнули в бусик, не буде воювати”: командир ЗСУ різко висловився про мобілізацію

Людина, яку запихнули, ногами забили в бусик — вона не буде воювати. Вона зробить все що завгодно,…

4 години ago

Військові змушені купувати за власні кошти те, що зараз без проблем отримує поліція

Військовий Ігор Луценко повідомив, що з весни цього року спостерігає у найбільших містах чудові новенькі…

4 години ago

Кожен третій росіянин схвалює ядерний удар по Україні — опитування

Понад третина російських громадян вважають “виправданим” у війні проти України застосування ядерної зброї. Про це свідчать результати…

4 години ago

Які документи мобілізованому мають видати в ТЦК

Мобілізаційний процес в Україні набрав нових обертів після ухвалення нового законопроєкту про мобілізацію. Це зумовлено необхідністю…

4 години ago

Як вибрати ідеальний головний убір на літо 2024

Літній сезон 2024 обіцяє бути особливо спекотним, і в таку погоду неможливо обійтися без головного…

4 години ago