Найщасливіші діти у світі: ТОП- 6 звичок, які ніколи не роблять їхні батьки

Нідерландські діти вважаються найщасливішими у світі завдяки особливому підходу до виховання, який практикують їхні батьки.

Про те, які 6 звичок нідерландських батьків роблять їх дітей щасливішими, розповідає CNBC.

Відомий нідерландський дитячий психолог Веронік ван дер Клей, яка протягом своєї кар’єри досліджувала різні стилі виховання в різних культурах, зазначає, що саме нідерландські діти є найщасливішими у світі й пояснює чому. 

Поради
Нідерландські батьки завжди вибирають велосипед замість автомобіля, навчаючи дітей незалежності та подоланню труднощів. У Нідерландах розвинена культура велосипедної їзди, яка починається з раннього дитинства.

Нідерландські батьки не нависають над дітьми, дозволяючи їм досліджувати світ і набувати власного досвіду. Вони вчать їх вірити у себе і не боятися помилок.

Нідерландські батьки уникають перевантаження на роботі, приділяючи час родині та дітям. Перебування їх вдома створює більше можливостей для дитячих ігор, занять спортом або просто спільного відпочинку.

Нідерландські батьки приділяють увагу сімейним обідам, які завжди проходять разом з родиною, зміцнюючи зв’язок між усіма членами сім’ї. Це час для спілкування та обговорення повсякденних справ.

Нідерландські батьки дотримуються структурованого розпорядку дня. Їх діти мають чітко визначений режим дня, що включає багато часу на відпочинок. Це дає їм відчуття стабільності, що сприяє їхньому розвитку.

Нідерландські батьки завжди враховують думку дітей, виховуючи впевненість у собі та вміння спілкуватися. Як тільки діти починають розуміти мову, їх залучають до процесу прийняття рішень.

Також нідерландські батьки не уникають обговорення таких важливих тем, як секс, наркотики чи гендер, розуміючи, що прийняття дітей такими, якими вони є, допоможе їм вирости впевненими та щасливими дорослими.

Лисенко Катерина

Recent Posts

Стало відомо, де в Україні найдорожча оренда житла

У серпні 2024 року середня вартість місячної оренди однокімнатної квартири становила 6 962 гривень. В порівнянні з…

48 секунд ago

Під Києвом рибалки виловили щуку-вегана із зеленим забарвленням м’яса

З огляду на страшні історії навколо забрудненої плями, що рухається Десною до Києва, люди обережні…

12 хв. ago

10 000 років тому мамонти вимерли через сильну алергію: щось закупорило їхні хоботи

Наступного разу, коли будете чхати й свербіти від нападу сінної лихоманки, також відомої як сезонний…

21 хв. ago

Чоловік оплачував чужу комуналку протягом 18 років (фото)

Кен Вілсон зі штату Каліфорнія (США) помітив, що з його оплатою за комунальні послуги щось…

33 хв. ago

Кейт Міддлтон переконала принца Вільяма піти на примирення з Гаррі

Кейт Міддлтон переконала чоловіка принца Вільяма привітати принца Гаррі з днем народження. Про це пише Express. Публічне…

42 хв. ago

“Попереду нова глава в історії людства”: розвідник із США зробив заяву про прибульців

Високопоставлений співробітник американської розвідки Джей Стреттон пообіцяв у своїх сенсаційних мемуарах розкрити всю правду про існування…

54 хв. ago