ЗСУ пояснили масові рейди ТЦК на концерти та ресторани: час дорослішати

Багато українців звернули увагу на те, що мобілізація в нашій країні начебто посилилася.

Адже представники ТЦК з 11 жовтня провели багато рейдів на концертах, у клубах, ресторанах, спортзалах… Повідомлялося, що вони також дісталися Буковеля.

ТЦК. Фото: скрін youtube

Також, 14 жовтня у своєму вечірньому зверненні Володимир Зеленський повідомив, що незабаром Північна Корея може підключитися до допомоги росії у цій війні і не лише зброєю, а й солдатами. Президент повідомив, що їхнє “впровадження” на територію України заплановано цієї осені-зими.

Звичайно, такі події буквально змушують посилювати мобілізацію і свою думку щодо цього висловив військовослужбовець ЗСУ Євген Ієвлєв в ефірі “Київ 24”.

“З одного боку ми бачимо картину, що критично потрібно поповнювати та відновлювати особовий склад. На деяких напрямках катастрофічна нестача піхоти. Але яка мотивація тих людей, яких таким чином забирають? Тут головне питання до суспільства, що треба дорослішати” , – сказав Євлєв.

Він зазначив, що всі звикли, що війна десь далеко, проте, якщо не вирішити питання поповненням сил ЗСУ, “ворог скоро буде ближчим до людей”.

Військові, ЗСУ / фото: скриншот Youtube

Військовий також прокоментував результати поповнення особовим складом підрозділів після ухвалення закону про мобілізацію.

“На прикладі нашого підрозділу – жодних серйозних поповнень не надходило. Є поодинокі випадки, по 2-3 особи нам відправляють у роти. Але ви розумієте, яка мотивованість цих людей, яка якість фізичної підготовки. Але я знаю, що є бригади, які сформовані були після цього закону про мобілізацію”, – додав військовий.

Романчук Микола

Recent Posts

Наречений і наречена “покарали” гостей на своєму весіллі поганим вибором їжі

Одна жінка назвала свою кузину "дешевкою" через дивний вибір страв, які вона підібрала для свого…

2 хв. ago

Землі загрожують 14 великих астероїдів: вчені попередили про “рій Судного дня”

У загрозливому потоці космічного сміття, який дрейфує поблизу Землі, можуть ховатися до 14 астероїдів, можливо, "кілометрового…

11 хв. ago

Не тільки комуналка “висмокче” всі гроші: як змінилися ціни на тарифи, послуги та ключові продукти

Стало відомо про нещодавнє зростання тарифів на комунальні послуги по всій Україні. Поряд із цим…

23 хв. ago

У Миколаївській області посилили мобілізацію, але підрозділи не приймають новобранців

На Миколаївщині посилили мобілізацію, але підрозділи не приймають мобілізованих через слабку мотивацію. Про це розповів…

32 хв. ago

Декрет стає коротшим: держава готує сюрпризи для молодих батьків

Міністерство соціальної політики України працює над новими програмами, щоб допомогти молодим матерям швидше повернутися до…

43 хв. ago

Дві години різниці з Європою: українці обурені скасуванням літнього часу

Згідно з новим законом, українці цього року можуть востаннє перевести годинники на зимовий час. Відтепер…

52 хв. ago