Перелізли через паркан. У Харкові військкоми провели рейд на фабриці військового одягу

Ситуація в Харкові загострюється. Військкоми вже не соромляться ні камер, ні парканів, коли мова йде про пошуки “резерву” для армії. І черговий випадок на швейній фабриці, яка виготовляє берці та куртки для військових, це доводить. Місцеві пабліки вибухнули відео, де видно, як один із працівників ТЦК перелазить через паркан підприємства і відкриває ворота, даючи зелене світло колегам і поліції, щоб провести “рейд” на території.

Перша спроба провести облаву не увінчалася успіхом — працівниці фабрики зупинили військкомів. Але друга атака, вже за підтримки поліції, була більш успішною: близько десяти чоловіків, які працювали на фабриці, були виведені з території. Однак двох робітників жінкам вдалося відстояти, буквально відбивши їх у представників ТЦК.

Ці події відбулися на тлі масових облав ТЦК разом з поліціянтами по всій Україні. Місцеві блогери не залишаються осторонь. Один із харків’ян відкрито заявив, що відкупився від ТЦК за 5000 доларів, ще й із домовленістю сплачувати щомісячну “таксу” у 1000 доларів. Інший місцевий житель також поділився своїм “досвідом”, відкупившися за 2500 доларів.

У коментарях до подібних історій місцеві не стримують емоцій: “Щось із цими рейдами ТЦК не виходить. Ледве відкупився… 4 дні тримали”, “5$, щоб не везли на ВВК. На місці не захотіли вирішувати. Ледве вихід знайшов на військкома районного”, — пишуть користувачі.

Рейди ТЦК у Харкові та по всій Україні вже перетворюються на відкриту гонитву за чоловіками, яка стає все більш жорсткою, викликаючи не лише обурення, але й страх.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Новий формат сповіщень від ТЦК: де може чекати сюрприз

Останнім часом зростає кількість випадків, коли військовозобов'язані громадяни отримують повістки на електронну пошту від ТЦК.…

4 хв. ago

50 прокурорів Хмельниччини оформили «інвалідність» з допомогою голови МСЕК Крупи

Ось вам історія, яка могла б стати сценарієм для найгіршого антикорупційного фільму, але це реальність…

7 хв. ago

Кому 6, а кому 12 грн за кВт/годину: депутат розкрив сценарій підвищення тарифів на світло

Готуйте гаманці, бо чергове підвищення тарифів на електроенергію не за горами. Голова підкомітету з питань…

13 хв. ago

Провал плану перемоги стане Голгофою для Зеленського, – експерт

У разі, якщо план перемоги не спрацює, президент Володимир Зеленський понесе катастрофічну для себе політичну відповідальність. Про…

25 хв. ago

Закон про підвищення податків неконституційний, – Южаніна

Народна депутатка з фракції "Європейська Солідарність" Ніна Южаніна  закликала президента накласти вето на закон про…

29 хв. ago

Топ 5 політиків, яким українці довіряють найменше

Згідно з останніми даними соціологічного опитування, проведеного Центром Разумкова, рівень недовіри до деяких українських політиків…

34 хв. ago