Перелізли через паркан. У Харкові військкоми провели рейд на фабриці військового одягу

Ситуація в Харкові загострюється. Військкоми вже не соромляться ні камер, ні парканів, коли мова йде про пошуки “резерву” для армії. І черговий випадок на швейній фабриці, яка виготовляє берці та куртки для військових, це доводить. Місцеві пабліки вибухнули відео, де видно, як один із працівників ТЦК перелазить через паркан підприємства і відкриває ворота, даючи зелене світло колегам і поліції, щоб провести “рейд” на території.

Перша спроба провести облаву не увінчалася успіхом — працівниці фабрики зупинили військкомів. Але друга атака, вже за підтримки поліції, була більш успішною: близько десяти чоловіків, які працювали на фабриці, були виведені з території. Однак двох робітників жінкам вдалося відстояти, буквально відбивши їх у представників ТЦК.

Ці події відбулися на тлі масових облав ТЦК разом з поліціянтами по всій Україні. Місцеві блогери не залишаються осторонь. Один із харків’ян відкрито заявив, що відкупився від ТЦК за 5000 доларів, ще й із домовленістю сплачувати щомісячну “таксу” у 1000 доларів. Інший місцевий житель також поділився своїм “досвідом”, відкупившися за 2500 доларів.

У коментарях до подібних історій місцеві не стримують емоцій: “Щось із цими рейдами ТЦК не виходить. Ледве відкупився… 4 дні тримали”, “5$, щоб не везли на ВВК. На місці не захотіли вирішувати. Ледве вихід знайшов на військкома районного”, — пишуть користувачі.

Рейди ТЦК у Харкові та по всій Україні вже перетворюються на відкриту гонитву за чоловіками, яка стає все більш жорсткою, викликаючи не лише обурення, але й страх.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Діставайте пуховики: погода в Україні готує сюрпризи

Приготуйтеся до холоду, бо осінь в Україні вирішила різко змінити настрій. Наступні кілька днів по…

10 хв. ago

Ілон Маск витратив 75 мільйонів доларів на підтримку Трампа

Американський мільярдер Ілон Маск знову у центрі скандалу — цього разу через свої значні фінансові…

23 хв. ago

“Немає слів”: аналітик BILD розкритикував план перемоги Зеленського

Аналітик BILD Юліан Рьопке розкритикував представлений "План перемоги" президента Володимира Зеленського. "Вступу до НАТО не буде,…

28 хв. ago

Росія готується до масових ударів по енергетиці: секретар РНБО зробив тривожну заяву

Україна активно готується до масованих атак з боку російських агресорів із настанням осінньо-зимового періоду, заявив…

31 хв. ago

ТЦК почали полювання на чоловіків по клубах і ресторанах — повістки летять на всі боки

Останні облави в нічних клубах, ресторанах та навіть весільних залах сколихнули суспільство. Хоча рейди співробітників…

33 хв. ago

Під Москвою горить будівля військового аеродрому “Чкаловський” (відео)

На військовому аеродромі "Чкаловський" у Московській області РФ сталася пожежа. Про це повідомило російське видання Astra. Журналісти з посиланням…

1 годину ago