Перелізли через паркан. У Харкові військкоми провели рейд на фабриці військового одягу

Ситуація в Харкові загострюється. Військкоми вже не соромляться ні камер, ні парканів, коли мова йде про пошуки “резерву” для армії. І черговий випадок на швейній фабриці, яка виготовляє берці та куртки для військових, це доводить. Місцеві пабліки вибухнули відео, де видно, як один із працівників ТЦК перелазить через паркан підприємства і відкриває ворота, даючи зелене світло колегам і поліції, щоб провести “рейд” на території.

Перша спроба провести облаву не увінчалася успіхом — працівниці фабрики зупинили військкомів. Але друга атака, вже за підтримки поліції, була більш успішною: близько десяти чоловіків, які працювали на фабриці, були виведені з території. Однак двох робітників жінкам вдалося відстояти, буквально відбивши їх у представників ТЦК.

Ці події відбулися на тлі масових облав ТЦК разом з поліціянтами по всій Україні. Місцеві блогери не залишаються осторонь. Один із харків’ян відкрито заявив, що відкупився від ТЦК за 5000 доларів, ще й із домовленістю сплачувати щомісячну “таксу” у 1000 доларів. Інший місцевий житель також поділився своїм “досвідом”, відкупившися за 2500 доларів.

У коментарях до подібних історій місцеві не стримують емоцій: “Щось із цими рейдами ТЦК не виходить. Ледве відкупився… 4 дні тримали”, “5$, щоб не везли на ВВК. На місці не захотіли вирішувати. Ледве вихід знайшов на військкома районного”, — пишуть користувачі.

Рейди ТЦК у Харкові та по всій Україні вже перетворюються на відкриту гонитву за чоловіками, яка стає все більш жорсткою, викликаючи не лише обурення, але й страх.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

ЄС має намір ізолювати РФ

16 жовтня Європейський Союз проводить свій перший саміт з країнами Перської затоки, спрямований на зміцнення…

7 хв. ago

Дісталися і пенсіонерів: запровадили солідні штрафи – чи вистачить грошей розрахуватися

У Пенсійному фонді розповіли про штрафні санкції для пенсіонерів . Цією інформацією ділиться Пенсійний фонд, пише Стіна. В українських…

10 хв. ago

Українські діячі культури тікають за кордон: Точицький шокований

Міністр культури та стратегічних комунікацій України Микола Точицький повідомив, що кожен п'ятий митець, який виїжджає…

14 хв. ago

Зеленський у Раді презентував план перемоги: повний текст

Президент України Володимир Зеленський виступив на засіданні Верховної Ради, де вперше публічно презентував план перемоги України у…

20 хв. ago

Зеленський розкрив українцям свій план перемоги

План перемоги України складається з п'яти пунктів. Є у ньому й три таємні додатки, сказав президент Володимир Зеленський під…

20 хв. ago

“Треба мобілізувати з 18 років”: влада ошелешила вимогами щодо призову на фронт

Американські політики обох партій наполягають на тому, щоб президент Володимир Зеленський знизив вік призову в…

22 хв. ago