Учням заплатять за успіхи у школі: можна отримувати до 3000 гривень

У Коломиї вирішили відзначити найкращих учнів місцевих ліцеїв, нагороджуючи їх стипендіями. З вересня по травень найуспішніші ліцеїсти будуть отримувати від 500 до 3000 гривень щомісяця.

Розмір стипендії залежатиме від їхніх досягнень, зокрема від участі в олімпіадах та перемог у конкурсах-захистах наукових робіт МАН. Про це повідомив міський голова Коломиї Богдан Станіславський на своїй Facebook-сторінці.

Цього року стипендії будуть виплачувати 70 учням. Але не тільки учні отримають заохочення — вчителі, які підготували переможців Всеукраїнських олімпіад, також отримають надбавку до заробітної плати. Ця надбавка становитиме від 5% до 50% залежно від результатів.

Школярі на уроці

“Ці діти та їхні вчителі прославляють нашу громаду, тому ми завжди шукаємо способи винагородити їх за такі важливі досягнення. Це не лише вдячність за працю, але й мотивація продовжувати старанно вчитися” — написав Станіславський.

Міський голова також наголосив, що ці учні — майбутнє громади. Вони вже сьогодні демонструють високі досягнення, а в майбутньому творитимуть успіхи для всієї громади. Важливо, щоб молодь була добре освічена і мотивована до нових звершень.

Романчук Микола

Recent Posts

Українців можуть примусово позбавити прав на свою ж землю: що задумали “слуги народу”

Кабінет Міністрів схвалив законопроект про врегулювання примусового тимчасового позбавлення права користування землею для будівництва об'єктів…

4 хв. ago

Чоловіки знайшли законний спосіб виїхати за кордон: повертаються не всі

В Україні триває воєнний стан та мобілізація, в рамках яких чоловікам мобілізаційного віку без відповідних…

13 хв. ago

Ув’язнені зможуть законно виїжджати з колоній: Кабмін схвалив проєкт закону

Кабінет міністрів схвалив законопроєкт, згідно з яким в Україні деяким ув’язненим можуть дозволити на певний…

21 хв. ago

Літатимуть без пілотів: у США вертольоти Black Hawk отримають “роботизований мозок”

Компанія Sikorsky, що входить до складу Lockheed Martin, отримала грант у розмірі 6 мільйонів доларів…

31 хв. ago

Обрали новий еталон чоловічої краси: як виглядає найпривабливіший чоловік у світі

34-річний британський актор Аарон Тейлор-Джонсон, який активно розглядається як потенційний кандидат на роль Джеймса Бонда,…

48 хв. ago

Розлючена Кейт Міддлтон поставила ультиматум принцу Вільяму на початку стосунків

Кейт Міддлтон висунула принцу Вільяму ультиматум після "неприйнятної" поведінки. Про це пише Mirror. Їхня історія кохання почалася…

54 хв. ago