Назвав ТЦК “чортами”: у Дніпрі поліція відкрила справу проти гендиректора Steko

У Дніпрі поліція відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганських дій чоловіка щодо військового, які були вчинені 12 жовтня на площі Шевченка. Про це повідомила пресслужба Дніпровського районного управління поліції у понеділок, 14 жовтня.

Правоохоронці не назвали імені особи, стосовно якої відкрита справа, однак очевидно йдеться про генерального директора компанії Steko Сергія Положая.

“Під час перевірки військово-облікових даних, 48-річний чоловік поводив себе зухвало та, ігноруючи правила поведінки у суспільстві, висловлювався нецензурною лексикою у бік військового”, — йдеться у повідомленні поліції.

Дізнавачі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Конфлікт за участі гендиректора Steko

Нагадаємо, 12 жовтня у Дніпрі генеральний директор компанії-виробника вікон Steko Сергій Положай агресивно поводився і висловлювався нецензурно на адресу працівника ТЦК та СП, зокрема сказав: “ти солдат — п*здуй копай”. Пізніше чоловік написав емоційний пост, у якому представників ТЦК назвав “чортами”, які нібито хотіли забрати його до військкомату.

13 жовтня компанія Steko заявила, що ситуація, у яку потрапив Сергій Положай, подана у спотвореному вигляді. Своє чергою у Дніпропетровському обласному ТЦК та СП поведінку Положая назвали ганебною і такою, що ображає й дискредитує військовослужбовців ТЦК та ЗСУ в цілому.

Романчук Микола

Recent Posts

Безкоштовного житла більше не буде: яка країна позбавляє пільги українських біженців

Все більше європейських країн переглядають програми підтримки українських біженців, зокрема Ірландія, яка планує внести значні…

6 хв. ago

Експерт роз’яснив “оподаткування пенсій” в Україні

Нещодавно в українських ЗМІ з'явилася неправдива інформація про оподаткування пенсій. Журналіст та експерт з пенсійного…

21 хв. ago

Лукашенко загадково зник

Прес-служба Лукашенка опублікувала загадкову новину про його розмову зі старшим сином. Повідомляється, що 14 жовтня…

31 хв. ago

Назвали причину, чому росіяни страчують українських полонених

На різних ділянках фронту фіксують випадки страти українських військовополонених росіянами. Це свідчить, що розстріли полонених…

40 хв. ago

Північна Корея підірвала міжкорейські дороги

Північна Корея підірвала ділянки міжкорейських доріг і залізничних ліній на своєму боці. Про це заявив Об'єднаний…

56 хв. ago

Трамп заявив, що Путін попереджав його про вторгнення в Україну

Кандидат на пост президента США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що «дуже добре ладнає з Путіним».…

1 годину ago