Назвав ТЦК “чортами”: у Дніпрі поліція відкрила справу проти гендиректора Steko

У Дніпрі поліція відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганських дій чоловіка щодо військового, які були вчинені 12 жовтня на площі Шевченка. Про це повідомила пресслужба Дніпровського районного управління поліції у понеділок, 14 жовтня.

Правоохоронці не назвали імені особи, стосовно якої відкрита справа, однак очевидно йдеться про генерального директора компанії Steko Сергія Положая.

“Під час перевірки військово-облікових даних, 48-річний чоловік поводив себе зухвало та, ігноруючи правила поведінки у суспільстві, висловлювався нецензурною лексикою у бік військового”, — йдеться у повідомленні поліції.

Дізнавачі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Конфлікт за участі гендиректора Steko

Нагадаємо, 12 жовтня у Дніпрі генеральний директор компанії-виробника вікон Steko Сергій Положай агресивно поводився і висловлювався нецензурно на адресу працівника ТЦК та СП, зокрема сказав: “ти солдат — п*здуй копай”. Пізніше чоловік написав емоційний пост, у якому представників ТЦК назвав “чортами”, які нібито хотіли забрати його до військкомату.

13 жовтня компанія Steko заявила, що ситуація, у яку потрапив Сергій Положай, подана у спотвореному вигляді. Своє чергою у Дніпропетровському обласному ТЦК та СП поведінку Положая назвали ганебною і такою, що ображає й дискредитує військовослужбовців ТЦК та ЗСУ в цілому.

Романчук Микола

Recent Posts

“Податок на яйця”: чому в СРСР змушували платити за бездітність

У СРСР існувало багато дивних законів та стереотипів, не виключенням став і податок на бездітність. Так, в…

5 хв. ago

“Піди, с*ка, і умри за три тижні”: комбат К-2 відверто озвучив, що не так з мобілізацією

Командир батальйону К-2 54-ї ОМБр Кирило Верес жорстко розкритикував нинішню ситуацію з мобілізацією в Україні та військовою…

14 хв. ago

Старих цін більше не побачите: популярні овочі побили багаторічний рекорд

Українські фермери змушені різко підвищувати ціни на помідори та огірки через зменшення обсягів пропозиції на…

23 хв. ago

ТЦК можуть взятися за жінок: які заходи реальні у майбутньому

Якщо війна з росією затягнеться на кілька років, в Україні можуть знизити мобілізаційний вік і…

32 хв. ago

22 роки у воді: викинуте на пляж послання в пляшці допомогло розгадати таємницю (фото)

12-річний хлопчик зробив незвичайне відкриття, коли прибирав сміття на відокремленій ділянці пляжу в Істборні (Англія).…

43 хв. ago

Пiдвищення податків в Україні: нардеп розповів, коли скандальний закон запрацює

14 жовтня парламент відхилив всі 13 блокуючих постанов щодо законопроекту 11416-д щодо значного підвищення податків. Далі…

52 хв. ago