На весіллі у Львові люди вигнали ТЦК у балаклавах з криками “Ганьба!”

Хаос та абсурдність досягли нового рівня в Україні. Як свідчать очевидці події, у Львові під час святкування весілля група представників Територіального центру комплектування (ТЦК) без попередження увірвалася у приміщення, де тривала урочиста подія. За словами одного з гостей, їх дії не просто шокували, а відверто обурили всіх присутніх.

Спочатку військові навіть не потурбувалися представитися, не продемонстрували жодних документів і не пояснили підстав для свого втручання. Нахабство сягнуло таких меж, що вони навіть були в балаклавах, демонструючи відкриту неповагу та агресію. Гості весілля були змушені самі здогадуватися, хто ці люди, адже подібну поведінку важко не ототожнити з рейдами, які вже стали, на жаль, звичною справою від ТЦК.

Згідно з описом свідків, люди у військовій формі вели себе грубо і безцеремонно, не вагаючись навіть застосувати силу до жінки. Але цього разу вони вдерлися не до звичайних громадян, а на весілля юристів. І саме ця помилка коштувала їм їхньої, здавалося б, абсолютної влади.

Юристи швидко та холоднокровно взяли ситуацію під контроль. Вони зажадали у військових надати документи, що підтверджують законність їхніх дій. Представники ТЦК просто не знали, що відповідати. Питання про підстави для рейду та про дозвіл на обшук поставили “захисників порядку” у глухий кут. Не дивно, що ті поспішно покинули приміщення.

Рейд ТЦК у ЛьвовіФото: Скриншот
ТЦК в одному з ресторанів ЛьвоваФото: Скриншот

Як свідчить відеозапис з місця подій, після невдалої спроби рейду, військових буквально виштовхали з ресторану “Соната”, де тривала урочиста подія. Гості супроводжували це криками “Ганьба!”.

Здавалося б, на цьому можна було б поставити крапку, але ні. Один із представників ТЦК все ж намагався “домовитися” вже на вулиці. Він запропонував гостям “видавати” хоча б одну особу з відстрочкою для перевірки документів. Проте, оскільки ніяких документів або наказів на проведення рейду ці люди так і не надали, всі подальші спроби “переговорів” були марними.

Ковальчук Світлана

Recent Posts

Львівського митника, який вкрав 16 тисяч доларів, поновили на роботі

На Львівщині суд поновив на посаді інспектора оперативного відділу № 2 управління боротьби з контрабандою…

55 секунд ago

Став командиром батальйону: екснардеп Олег Ляшко отримав нову посаду не по званню, — офіцер

Колишній депутат Верховної Ради України від "Радикальної партії" Олег Ляшко став командиром батальйону. Про це розповів командир…

10 хв. ago

Як прибрати вдома без побутової хімії: натуральні засоби для чищення

Використання побутової хімії у вирішенні побутових питань стало вже звичним явищем. Однак, впоратися з цими "проблемами" часто…

18 хв. ago

Комуналка подорожчає в рази: нові тарифи на опалення “доб’ють” українців

В Одесі влада заявила про намір переглянути тарифи на виробництво, постачання теплової енергії та супутні…

27 хв. ago

Росіяни придумали, як виграти битву десятиріччя без значних зусиль

Російські війська намагаються заблокувати забезпечення українських військових у Кураховому, щоб змусити їх залишити цей населений…

36 хв. ago

“Паузи, потім масовані обстріли”: експерт припустив, що ворог готується до нового удару

Окупанти можуть готуватися до нової атаки ближчим часом, адже вже спостерігалася ситуація, коли вони витримують…

37 хв. ago