На весіллі у Львові люди вигнали ТЦК у балаклавах з криками “Ганьба!”

Хаос та абсурдність досягли нового рівня в Україні. Як свідчать очевидці події, у Львові під час святкування весілля група представників Територіального центру комплектування (ТЦК) без попередження увірвалася у приміщення, де тривала урочиста подія. За словами одного з гостей, їх дії не просто шокували, а відверто обурили всіх присутніх.

Спочатку військові навіть не потурбувалися представитися, не продемонстрували жодних документів і не пояснили підстав для свого втручання. Нахабство сягнуло таких меж, що вони навіть були в балаклавах, демонструючи відкриту неповагу та агресію. Гості весілля були змушені самі здогадуватися, хто ці люди, адже подібну поведінку важко не ототожнити з рейдами, які вже стали, на жаль, звичною справою від ТЦК.

Згідно з описом свідків, люди у військовій формі вели себе грубо і безцеремонно, не вагаючись навіть застосувати силу до жінки. Але цього разу вони вдерлися не до звичайних громадян, а на весілля юристів. І саме ця помилка коштувала їм їхньої, здавалося б, абсолютної влади.

Юристи швидко та холоднокровно взяли ситуацію під контроль. Вони зажадали у військових надати документи, що підтверджують законність їхніх дій. Представники ТЦК просто не знали, що відповідати. Питання про підстави для рейду та про дозвіл на обшук поставили “захисників порядку” у глухий кут. Не дивно, що ті поспішно покинули приміщення.

Рейд ТЦК у ЛьвовіФото: Скриншот
ТЦК в одному з ресторанів ЛьвоваФото: Скриншот

Як свідчить відеозапис з місця подій, після невдалої спроби рейду, військових буквально виштовхали з ресторану “Соната”, де тривала урочиста подія. Гості супроводжували це криками “Ганьба!”.

Здавалося б, на цьому можна було б поставити крапку, але ні. Один із представників ТЦК все ж намагався “домовитися” вже на вулиці. Він запропонував гостям “видавати” хоча б одну особу з відстрочкою для перевірки документів. Проте, оскільки ніяких документів або наказів на проведення рейду ці люди так і не надали, всі подальші спроби “переговорів” були марними.

Ковальчук Світлана

Recent Posts

Кого з чоловіків не можуть мобілізувати примусово: пояснили юристи

В умовах воєнного стану мобілізації підлягають військовозобов'язані громадяни віком від 18 до 60 років. Проте зміни в…

6 хв. ago

Аналітики назвали шокуючу цифру: скільки мільярдів Україна втрачає через тіньову економіку

Тіньова економіка в Україні, за оцінками, може досягати 400-500 мільярдів гривень. Це колосальні кошти, які…

13 хв. ago

Заволодів мільйонами бізнес-компаньйона: у Києві викрили шахрайську схему “підприємця”

Правоохоронці викрили шахрайську схему 33-річного підприємця, який заволодів 25 мільйонами гривен бізнес-компаньйона під виглядом інвестицій. Про це інформує поліція…

21 хв. ago

Батько сімох дітей помітив у багнюці діамант вартістю 8 млн (фото)

В Індії життя батька назавжди змінилося після того, як він знайшов діамант вартістю близько 8…

33 хв. ago

У 10 разів більше смерчів, ніж зазвичай: чому ураган Мілтон породив стільки торнадо (відео)

Раніше цього року дослідники попередили, що нинішній сезон ураганів стане одним із найекстремальніших в історії:…

42 хв. ago

Вже з 16 років: у ТЦК розповіли, що чекає молодь

Як стало відомо, що чоловіків від 16 до 25 років, які оформлятимуть паспорт, автоматично внесуть…

50 хв. ago