Це новий рекорд для ухилянтів: на кордоні зловили фуру, забиту мужиками з 12 областей – відео

Прикордонна служба України зафіксувала новий рекорд, а точніше антирекорд. На Одещині прикордонники зупинили вантажівку, в якій перебувала 41 людина. Про це повідомляє пресслужба відомства.

“Водій зерновоза перевозив не зерно, а групу нелегальних мігрантів до кордону. “Пасажири” виявилися представниками 12 різних регіонів країни”, – йдеться у повідомленні.

Так, на порушників складено адміністративні протоколи. Також два організатори незаконного переправлення людей за кордон можуть понести кримінальну відповідальність. Розгляд у справі триває.

Це не перший випадок, коли ухилянти намагаються втекти за кордон. Наприкінці травня четверо чоловіків на Закарпатті намагалися незаконно перетнути українсько-румунський кордон, використовуючи дитячі надувні кола перепливу річки Тиси. Вони звернулися по допомогу до посередників, яких знайшли через соціальні мережі.

Після прибуття до міста Тячів на Закарпатті, посередники доставили своїх клієнтів до прикордонних районів та вказали їм напрямок до річки Тиса. Організатори надали чоловікам два надувні дитячі кола для перепливання річки і потім зникли. За надані послуги чоловіки мали заплатити по 4 тисячі доларів кожен. Проте лише за 50 метрів до кордону чоловіки потрапили в поле зору прикордонників.

До цього прикордонники Білгород-Дністровського прикордонного загону затримали чоловіка, який намагався незаконно перетнути український кордон, пливучи на надувному матраці із зображенням Людини-павука. Затриманий виявився 28-річним мешканцем Одеси. Представники Державної прикордонної служби України повідомили, що чоловік спочатку намагався перетнути кордон через річку Турунчук, а потім через річку Дністер.

Ольга Степанова

Recent Posts

Як підготуватися до опалювального сезону: поради енергетиків

Незабаром в Україні розпочнеться опалювальний сезон, який обіцяє бути досить важким. Українцям слід підготуватися до складного…

16 хв. ago

Доведеться платити ще більше: комунальники приготували українцям нове випробування

Питання підвищення тарифів на комунальні послуги постійно є болючим для українців, і тепер під загрозою…

35 хв. ago

В РНБО заборонили використання Telegram в Україні: хто потрапив у список

Національний координаційний центр кібербезпеки Ради національної безпеки і оборони України прийняв рішення обмежити використання месенджера Telegram в…

40 хв. ago

У кросівках і широких джинсах: майбутня королева Бельгії показала стильний образ для навчання

Принцеса Бельгії Єлизавета показала вишуканий та простий образ для навчання. 22-річна королівська особа розпочала курс в…

44 хв. ago

Як вивести стійкі плями з подушок у домашніх умовах: ефективний лайфхак від експертки

Експертка з прибирання та засновниця Housewife How Tos Кеті Беррі описала простий спосіб видалити плями з подушок,…

53 хв. ago

Кейт Міддлтон і принц Вільям втекли з палацу: він був в’язницею

Яскрава пара британської монархії оселилася у квартирі 1 А в Кенсингтонському палаці одразу після весілля, тут…

59 хв. ago