На Одещині чоловік дав хабар СБУ, щоб ті усунули залицяльника-іноземця

На Одещині правоохоронці затримали чоловіка, який дав хабар контрозвідникам СБУ. Він хотів позбутися свого суперника, видворивши його за межі України. Про цей випадок розповідає пресслужба Нацполіції в Одеській області.

Зазначається, що житель Одещини потрапив у “любовний трикутник” і не пошкодував 3 тисячі доларів, щоб “прибрати” суперника.

Так, у 51-річного жителя Ізмаїла з’явився 29-річний молодший суперник — громадянин Африки, який теж залицявся до його знайомої. Чоловік вирішив зробити відчайдушний крок і “прибрати” суперника. Він звернувся до оперуповноваженого та начальника одного з відділів підрозділу контррозвідки Управління СБУ в Одеській області з пропозицію заплатити їм 3000 доларів, аби вони організували перевірку законності перебування 29-річного чоловіка на території України, щоб потім депортувати його додому.

При цьому чоловік забажав, щоб йому надали докази “усунення” суперника — його фото на кордоні та фото його паспорта з відміткою, що він не може приїздити до України впродовж 3 років.

Правопорушника затримали “на гарячому”, одразу після передачі ним представникам спецслужби обумовленої суми та отримання взамін фотомонтажу іноземця у прикордонному пункті Одещини.

Чоловіка звинуватили за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України (надання неправомірної вигоди службовій особі. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від 4 до 8 з конфіскацією майна або без такої. Правопорушник затриманий і перебуває під вартою.

Ольга Степанова

Recent Posts

Блогерка-“ескортниця” з нагородою від ГУР розкрила дату свого весілля з коханим

Українська блогерка Ксюша Манекен, яка оскандалилася отриманням нагороди від Головного управління розвідки МОУ, розповіла, коли заплановано…

2 хв. ago

“Дика” карта для Китаю: Трамп пригрозив Сі Цзіньпіну перед виборами

Напередодні виборів Дональд Трамп та його головні радники із зовнішньої політики пригрозили президенту Китаю Сі…

4 хв. ago

Масштабна корупція у Держмитслужбі: керівні посади намагалися купити за 1,7 млн доларів

Спільними зусиллями НАБУ та САП вдалося припинити спробу призначити на керівні посади в митних органах…

15 хв. ago

Меган Маркл закінчила зйомки свого нового шоу для Netflix

42-річна Меган Маркл закінчила зйомки свого нового шоу на Netflix, що "прославляє радість кулінарії, садівництва,…

19 хв. ago

“Негативний досвід”: через 2 роки війни ЗСУ почали воювати гірше, ніж на початку

Скандальний ексрадник Офісу президента Олексій Арестович вважає, що українці стали воювати гірше, ніж на початку…

21 хв. ago

Блокпост прибрали, але кошмарити людей продовжать: реакція ТЦК на бунт людей у Ворохті

Блокпост у Ворохті на Івано-Франківщині, через який місцеві жителі напали на військових, демонтовано. При цьому перевірки…

35 хв. ago