Одесит розповів, як поліцейські зламали йому щелепу, поки везли до ТЦК

В Одесі за порушення комендантської години патрульні не тільки затримали чоловіка, а й заподіяли йому тілесні ушкодження. За словами потерпілого, його силоміць заштовхали в машину, побили і зламали щелепу. Після цього його доставили до військкомату.

Про це розповів сам потерпілий на відео, яке публікують місцеві телеграм-канали. За його словами, він відпочивав із дівчиною на пляжі після настання комендантської години. У цей час приїхали поліцейські і нібито почали “нецензурно висловлюватися”, після чого заштовхали його в авто і відвезли в ТЦК.

За словами чоловіка, дорогою поліцейські розбили йому губу, зламали щелепу і залишили багато синців. А коли вони прибули на місце, працівники ТЦК і СП сказали, що “він їм не потрібен”, бо в розшуку не перебуває, та й військово-облікові дані в нього оновлені, про що він повідомив поліцейських.

Після цього потерпілого забрали на швидкій до лікарні. Там зробили знімок і зафіксували перелом щелепи, розбиту губу і безліч саден, розповів чоловік. Чоловік додав, що подав заяву в необхідні органи.

У поліції вже завили, що правомірність дій поліцейських перевірять.

“Щодо ситуації, яка поширюється телеграм-каналами щодо порушника комендантської години на одному з пляжів в Одесі, повідомляємо наступне: правомірність дій охоронців порядку перевіряється працівниками управління головної інспекції ГУНП в Одеській області та Державного бюро розслідувань у межах розпочатих ними службового та досудового розслідувань”, – повідомили у пресслужбі ГУ НП України в Одеській області.

Скандали довкола ТЦК

Днями біля ТЦК у Білгород-Дністровському, що в Одеській області стався конфлікт. Військовий штовхнув жінку, яка у свою чергу впала на чоловіка з інвалідністю на візку. Обидва опинились на землі.

Згодом на тому ж місці невідомий у військовій формі почав кричати. Його силою намагались завести на територію центру комплектування. 

Напередодні Чернівецький територіальний центр комплектування й соціальної підтримки (ТЦК) опинився у центрі скандалу. Там військовозобов’язаний чоловік вистрибнув з вікна будівлі й зламав ногу. Його адвокатка заявляє про незаконне затримання, а в ОК “Захід” заперечують цей факт.

Також ми писали, як у ТЦК міста Вараша Рівненської області трапився черговий скандал при спробі примусово доставити військовозобов’язаного до ТЦК. У соцмережах пишуть, що чоловік у ході конфлікту порізав собі вени. У ТЦК стверджують, що він лише намагався покалічити себе, а потім втік з лікарні.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

52 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

53 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

55 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

1 годину ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

1 годину ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

1 годину ago