Українці накинулися на Океан Ельзи після “бусифікації” на виході з концерту в Києві

П’ятничний вечір 11 жовтня завершився неочікуваною хвилею обурення для фанатів Океан Ельзи. Після закінчення їхнього концерту біля Палацу спорту в Києві розпочалися масові рейди, в яких взяли участь співробітники ТЦК разом із Національною поліцією. Здавалося б, звичайний вихід із залу перетворився на справжню “бусифікацію”: фанатів забирали у мікроавтобуси просто на виході.

Соцмережі вибухнули коментарями — українці масово виражають своє обурення. Люди саркастично реагують на те, що трапилося, висміюючи ситуацію:

“Дуже гарний концерт, сподобалось, що ТЦК організували розвезення”, — пише один із користувачів. Інший додає: “ТЦК вас теж дуже люблять! Збирайте аудиторію для них ще, їм дуже зайшло і просять добавки.”

Критика пролунала й на адресу гурту. Користувачі запитують, чи це не була спланована акція: “Концерт в Палаці спорту спеціально організували, щоб потім ТЦК хапали людей на вході?!”

Іронія та сарказм відчутні у кожному коментарі, але питання залишається відкритим: що далі? Наступні концерти також супроводжуватимуться “пакуванням” фанатів?

Натомість ветеран Олег Симороз обурився тим, що ЗМІ зробили “сенсацію” з того, що під час війни в чоловіків перевірили військово-облікові документи. Він пише, що “пару криків створило шикарну картинку для російської пропаганди”.

Варто зазначити, що це був перший із серії концертів “Океану Ельзи” в Україні. Однак реакція фанатів була миттєвою — невдовзі після “бусифікації” чоловіків на виході з концерту, квитки на наступні масово почали здавати.

Коломієць Надія

Recent Posts

Штрафи за тонування: що українцям потрібно знати про “неправильне” скло

В Україні існують чіткі правила щодо тонування скла автомобілів. Лобове скло повинно пропускати не менше…

4 хв. ago

Через це забирають субсидію: що не можна робити отримувачам допомоги

В Україні триває перепризначення субсидій на опалювальний період. Більшість субсидій буде продовжена автоматично, однак є шанс…

7 хв. ago

ТЦК на концерті “Океану Ельзи”: Мережа вибухнула мемами і обуренням

Ну що ж, здається, в Україні з'явився новий вид розваг для співробітників ТЦК: рейди на…

15 хв. ago

“Путін — х**ло” знову лунає: грузинські фанати запалили на матчі Ліги націй проти України (відео)

У світі футболу іноді відбуваються події, що виходять далеко за межі гри. 11 жовтня на…

21 хв. ago

До України повертаються заморозки та мокрий сніг, – Укргідрометцентр

На вихідних у більшості областей України пройдуть дощі та знизиться температура, а у західних областях…

33 хв. ago

Представлено генератор, що перетворює повітря і хвилі на дешеву електрику

Інженери компанії CGEN Engineering створили новий тип генератора, який може знизити вартість електроенергії, виробленої за…

37 хв. ago