ТЦК і поліція навідалися на концерт коміка Антона Тимошенка (відео)

Українці, здається, вже не можуть просто насолодитися вечором стендапу без несподіваних гостей. 12 жовтня співробітники ТЦК і поліція завітали до Черкаської обласної філармонії на концерт популярного коміка Антона Тимошенка. І ні, вони не прийшли посміятися.

Рейд під час гумору

Поки глядачі готувалися до дозування сатири про корупцію, Work&Travel та Дональда Трампа, військкоми та поліція перевіряли документи у чоловіків, які прийшли на шоу. Відео цього несподіваного візиту вже шириться місцевими Telegram-каналами.

Очевидці були м’яко кажучи здивовані. “Тимошенко збирає мільйони на потреби ЗСУ, а тут такі заходи”, — коментували вони. Дійсно, комік відомий своїми благодійними аукціонами під час концертів, метою яких є підтримка української армії.

“Облави” як нова норма

На кадрах видно, як військкоми спілкуються з гостями концерту прямо у філармонії. Виступ, між іншим, розпочався о 18:00, і ніхто не очікував, що вечір гумору перетвориться на перевірку документів.

Сам Антон Тимошенко поки що не прокоментував ситуацію. Але важко уявити, що він залишиться байдужим до таких подій, особливо враховуючи його активну громадянську позицію та внесок у підтримку ЗСУ.

Тенденція, що набирає обертів

Це не поодинокий випадок. Подібні “облави” ТЦК відбуваються в багатьох містах України. Військові та поліцейські заходять у клуби, ресторани, спортзали в Києві, Харкові, Одесі, Дніпрі та інших містах. Схоже, що місця відпочинку перетворюються на майданчики для оновлення даних і перевірки документів.

Чи є межа між безпекою та втручанням?

Питання, яке постає: чи не переходять такі дії межу між забезпеченням безпеки та втручанням у приватне життя громадян? З одного боку, важливо підтримувати порядок і актуалізувати дані. З іншого — чи доречно робити це під час культурних заходів, які, до того ж, спрямовані на підтримку країни?

Романчук Микола

Recent Posts

Доба з холодильником в океані під час урагану: історії дивовижного порятунку (відео)

В одного з чоловіків на західному узбережжі Флориди зламалося рибальське судно за кілька годин до…

7 хв. ago

Пенсію більше не побачите: кому із літніх українців терміново треба прийти до “Ощадбанку”

Чимало українців дуже здивувалися новиною, що деяким пенсіонерам для отримання пенсії потрібно проходити обов'язкову верифікацію.…

15 хв. ago

Роботи-пилососи з Китаю раптово стали ганятися за господарями і лаятися матом

Роботи-пилососи китайського бренду Ecovacs почали переслідувати господарів та їхніх улюбленців, нецензурно висловлюватися і вигукувати расистські образи. З…

24 хв. ago

Без долара, але з рублями: РФ хоче створити систему міжнародних платежів на базі БРІКС

Росія прагне створити нову систему міжнародних банківських платежів на базі блоку БРІКС, щоб обійти чинну глобальну…

33 хв. ago

У Києві знищили озеро, а гроші на відновлення привласнили

У Києві колишній керівник комунального підприємства привласнив кошти на відновленні озера Синє — йому оголосили…

41 хв. ago

F-16 ЗСУ міг збити свій перший ворожий винищувач, в ISW повідомили деталі

Цього тижня у військових колах активно обговорюється інформація про можливе збиття українським винищувачем F-16 російського бомбардувальника Су-34.…

45 хв. ago