Після рейдів ТЦК українці масово продають раніше придбані квитки на концерти

Масштабні перевірки, які провели представники ТЦК у різних містах України не на жарт налякали українців. Люди почали масово продавати квитки на концерти. Про це свідчать оголошення, розміщені на сайті OLX.

Люди почали продавати квитки на наступні заходи гурту “Океан Ельзи”, ймовірно, побоюючись, що рейди на наступних концертах можуть повторитися. 

Зокрема, на сайті з’явилося багато оголошень щодо продажу квитків на концерти, заплановані на 12-13 жовтня. Ціни стартують від 600 гривень. В описі зазначають, що немає бажання йти на концерт. 

Продають квитки не тільки на концерт гурту “Океан Ельзи”, а й на інші заходи. Приміром, зі знижкою пропонують квитки на Dizel Show. 

Нагадаємо, що у п’ятницю, 11 жовтня, мережу інтернет сколихнула новина, що після концерту гурту “Океан Ельзи” працівники ТЦК провели масштабні перевірки. Також рейди проходили в громадських місцях в інших містах України. Повідомляли про перевірки у Львові, Києві, Ужгороді тощо. 

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що фронтмен гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук вперше після концерту, на якому співробітники ТЦК влаштували рейд, висловив свою думку щодо цього.

Святослав Вакарчук розповів, що серію концертів гурт “Океан Ельзи” вирішив приурочити до ювілею музичного колективу. Саме до цієї дати музиканти влаштували концерт у київському Палаці Спорту. Більше того, гурт збирається дати концерти у суботу, неділю та у вівторок. 

Романчук Микола

Recent Posts

Інвалідність встановлюватимуть по-новому: у МОЗ запустять кардинальні зміни

МОЗ розпочало реалізацію масштабної реформи системи медико-соціальної експертизи (МСЕК), яка має повністю трансформувати існуючий підхід.…

4 хв. ago

Коли українці почнуть платити військовий збір по-новому

Після збільшення податків військовий збір із заробітної плати та інших доходів фізичних осіб буде вираховуватися за ставкою…

12 хв. ago

Влада готова оголосити вибори в будь-який момент: що про це свідчить

Вперше серйозна дискусія про вибори в Україні розпочалася у жовтні-листопаді минулого року. Дискусія, зокрема, стосувалася…

21 хв. ago

Гени не винні: 5 чинників, які змушують вас старіти швидше

Сигарети, алкоголь і нестача сну можуть сприяти тому, що ви матимете вигляд і почуватиметеся старшими.…

30 хв. ago

“Дуже скоро матимемо критичну ситуацію”: Жорін різко висловився про “вінегрет” у піхоті ЗСУ

Українська армія не може собі дозволити використовувати піхоту, як це робить російська. Підходи до ведення…

38 хв. ago

В Україні прискорилось зростання цін: як здорожчала їжа

У вересні 2024 року споживча інфляція в Україні у річному вирахуванні прискорилася до 8,6% –…

45 хв. ago