І таке по всій Україні: ТЦК влаштували масові облави у Києві, Дніпрі, Харкові та інших містах

Ввечері 11 жовтня по всій Україні співробітники ТЦК разом із Національною поліцією влаштували масові облави. Під рейди, які розшукували “ухилянтів”, потрапили Київ, Харків, Дніпро, Хмельницький, Винниця та інші українські обласні центри.

Про це пише низка місцевих та українських інформаційних каналів. Так, в Києві ТЦК прийшли під Палац спорту після того, як там завершився концерт гурту “Океан Ельзи”.

Попри обурення людей почалися перевірки документів та “бусифікація”. На відео, які опублікували київські канали, можна побачити, що військові та поліцейські ігнорують питання від журналістів на місці інциденту, дуже грубо розмовляють зі звичайними людьми (в тому числі російською), а також насильно затягують у свої мікроавтобуси молодих людей, яких оголосили “ухилянтами”.

Що цікаво, це був перший із серії концертів “Океану Ельзи” в Україні. Проте аншлагу точно не буде – українці почали масово здавати білети після того, як працівники ТЦК влаштували рейд під Палац спорту. В оголошеннях відкрито пишуть: не хочуть повторення київської ситуації.

Рейди також влаштували у Харкові, Хмельницькому, Дніпрі, Винниці та інших великих містах. Під приціл “рейдерів” потрапили в першу чергу ресторани, бари та нічні клуби, де може перебувати багато чоловіків. Місцеві канали опублікували низку відео “з місць”, де можна побачити людей у військовій та поліцейській формі. У Дніпрі поліція та ТЦК ганяються за людьми на вулицях, а у Харкові похмуро жартують, що завтра місто буде пустим.

Коломієць Надія

Recent Posts

“Якби прийшли к*цапи, теж би кричали ганьба”: військові відреагували на рейд ТЦК після концерту ОЕ

11 жовтня, після виступу гурту "Океан Ельзи" біля Палацу спорту в Києві, правоохоронці та представники…

3 хв. ago

Інженери почали створювати перших роботів, які можуть працювати без електрики

Інженери розробили метод, завдяки якому роботи можуть виконувати складні функції без використання електрики. Зокрема дослідники Королівського коледжу…

12 хв. ago

Суди масово скасовують штрафи від ТЦК: стали відомі основні причини

Українські суди розглянули 314 справ щодо скасування нових штрафів від ТЦК та СП. У більшості випадків…

15 хв. ago

Школярі будуть вдома довше: скільки триватимуть зимові канікули

Навчальний рік 2024-2025 не буде простим через можливі обмеження електропостачання і повномасштабну війну. Однак учні,…

17 хв. ago

На Сумщині викритого нацгвардійця, який «зливав» координати українських військ

Контррозвідка викрила військовослужбовця військової частини Національної гвардії України, що дислокується в Сумській області, який поширював…

20 хв. ago

США можуть оголосити війну Ірану: Байден назвав умову

Будь-які замахи на Дональда Трампа чи колишніх американських посадовців з боку Ірану розглядатимуться як акт…

23 хв. ago