МОЗ вирішило поповнити і без того великий автопарк новенькою Hyundai Staria найкрутішої комплектації

Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України оголосив про покупку нового автомобіля. 7 серпня у системі “Прозорро” з’явилося замовлення на чорний Hyundai Staria за 2,67 мільйона гривень. Замовником виступило ТОВ “Едем-Авто”, і доставка має бути до жовтня.

Новий Hyundai Staria буде у найкрутішій комплектації Top і отримає всі можливі опції для комфортного та безпечного водіння.

Це включає активну безпеку, клімат-контроль, круїз-контроль, камеру заднього виду, парктроніки, систему кругового огляду і безліч інших функцій.

Додатково авто буде оснащено шкіряними сидіннями, захистом двигуна та радіатора, тонуванням, зимовою гумою та навіть набором автомобіліста.

Цікаво, що у автосалонах цей мікроавтобус у такій комплектації коштує 2,55 мільйона гривень, а з додатковим пакетом опцій Bronze – 2,58 мільйона. Фірма “Едем-Авто” виграла тендер без конкуренції, оскільки інші компанії не з’явилися на торги.

Варто зазначити, що цього року МОЗ вже закупило кілька автомобілів на загальну суму 13,4 мільйона гривень, включаючи два такі ж Hyundai Staria. Серед них є Toyota Camry, і шість Skoda Octavia.

Ольга Степанова

Recent Posts

На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви.…

9 хв. ago

ЄС закликав виконати ордери на арешт Путіна

Євросоюз закликав усі держави, які ратифікували Римський статут, виконувати свої зобов'язання. Зокрема йдеться про арешт…

21 хв. ago

Чи може ТЦК передати повістку через родичів: юрист дав пояснення

Військовослужбовці ТЦК не можуть передати повістку військовозобов'язаному через родичів. Якщо це сталося, то документ не…

37 хв. ago

Експерти пояснили небажання Путіна оголошувати нову хвилю мобілізації

Росія наразі не планує оголошення нової хвилі мобілізації в короткостроковій або середньостроковій перспективі, оскільки президент…

37 хв. ago

Стало відомо, хто може отримати пенсію загиблого військового

Попри війну, українці продовжують отримувати пенсії та соціальні виплати. В Україні існує декілька видів пенсії,…

49 хв. ago

На Троєщині стали трамваї: що сталося?

У Деснянському районі Києва через технічні причини зупинилися трамваї. Про це повідомляє «Київпастранс». Зокрема, йдеться про маршрути…

1 годину ago