Річка смерті для ухилянтів: з Тиси витягнули вже 17-го за рік потопельника

У річці Тиса, яку огородили колючим дротом для перешкоджання ухилянтам, знову виявили потопельника. Це вже сімнадцятий випадок цього року. Загиблим виявився 33-річний мешканець Закарпаття.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України. Прикордонники додали, що чоловік намагався потрапити через Тису до сусідньої країни – Румунії. 

“Загиблого знайшли прикордонники та викликали до місця події співробітників ДСНС і поліції. Тіло дістали на берег. Потопельник виявився 33-річним жителем Закарпаття”, – повідомили в ДПСУ.

Представники служби вкотре закликають громадян дотримуватись обережності і уникати небезпечних ситуацій, які можуть загрожувати їхньому життю та здоров’ю.

Ухилянти на Тисі

Річка є популярним маршрутом для чоловіків, які хочуть покинути країну. Однак, на жаль, прикордонники там знаходять все більше загиблих. Втім нещодавно, вигадливі чоловіки намагалися тікати на надувних кругах. Це сталося на Закарпатті, неподалік від кордону з Румунією. Прикордонники затримали групу з чотирьох осіб, які намагалися незаконно перетнути державний кордон. Їм допомагав місцевий житель, який отримав від кожного з ухилянтів від 7000 до 8000 доларів США за свої послуги. Плануючи перепливти річку Тиса, затримані мали при собі надувні кола.

Під час затримання двоє порушників проігнорували накази прикордонників і спробували втекти. Для їх затримання залучили службового собаку та здійснено попереджувальні постріли.

Нагадаємо, на Рівненщині чоловік порізав собі вени, коли його доставляли на медкомісію. Також повідомлялося, як українці намагаються втекти за кордон.

Ольга Степанова

Recent Posts

Мобілізація в Україні: скільки діє “броня” від призову

В Україні військовозобов'язані можуть отримати відстрочку від мобілізації на строк до 90 днів, як повідомляє…

2 хв. ago

У YouTube з’явилася кнопка “Хайп”

Головний відеохостинг планети YouTube почав розгортати нову функцію для користувачів. Ця опція пропонує глядачеві зайняти…

16 хв. ago

До 80 тисяч гривень на дім: кияни можуть отримати безкоштовні генератори

Київська міська влада запровадила програму часткової компенсації вартості генераторів та сонячних батарей для багатоквартирних будинків.…

24 хв. ago

У небі залишаться тільки супутники Ілона Маска: Starlink відріже Землю від решти Всесвіту

Учені з Нідерландів стверджують, що радіохвилі від зростаючої мережі супутників Ілона Маска можуть назавжди закрити…

2 години ago

Швейцарія може запровадити платіжні картки для біженців

Парламент Швейцарії підтримав створення платіжної системи для прохачів притулку на основі спеціальних дебетових карток. Йдеться…

2 години ago

Механік назвав “ахіллесову п’яту” французьких автомобілів: чому краще про них забути

Існує серйозна проблема, з якою люди стикаються знову і знову, коли купують французькі автомобілі, пише Express, поділившись…

2 години ago