На Одещині працівник ТЦК накинувся на літню жінку та чоловіка на інвалідному візку – відео

Біля ТЦК у Білгород-Дністровському, що в Одеській області стався конфлікт. Військовий штовхнув жінку, яка у свою чергу впала на чоловіка з інвалідністю на візку. Обидва опинились на землі.

Згодом на тому ж місці невідомий у військовій формі почав кричати. Його силою намагались завести на територію центру комплектування. Відповідне відео поширили місцеві телеграм-канали.

З відео незрозуміло, через що в першу чергу виник конфлікт біля ТЦК. Щодо агресивного чоловіка у військовій формі, зі слів співробітників центру, це їхній колега з контузією. Виникає питання, для чого ви набираєте хворих людей?

Згодом Одеський обласний ТЦК назвав “експресивною поведінкою” дії працівника військкомату, який штовхнув жінку. В центрі пояснили інцидент тим, що там служать фронтовики.

У коментарі ТЦК йдеться, що опубліковані кадри викликають “справедливе обурення”, однак там закликали зберігати критичне мислення. У військкоматі додали, що в конфлікті винні родичі чоловіка, якого поліцейські доставили до ТЦК за неприбуття до центру за повісткою. Родичі вимагали пропустити їх на територію військкомату для розмови з керівником, а потім вимагали відпустити їхнього родича, при цьому “провокували військовослужбовців” та “ображали їх”.

“Щодо експресивної поведінки військовослужбовця роти охорони Білгород-Дністровського РТЦК та СП, яка зафіксована на камеру, повідомляємо, що наразі переважна кількість особового складу РТЦК та СП – це військовослужбовці, переведені з бойових підрозділів за станом здоров’я внаслідок важких поранень, та які часто знаходяться в процесі реабілітації та адаптації до несення служби в тилових підрозділах Збройних Сил України”, – пояснили в ТЦК.

Ольга Степанова

Recent Posts

У Польщі відбувається хвиля масових звільнень – ЗМІ

Кількість звільнених працівників у Польщі продовжує зростати. Про це пише газета Dziennik Gazeta Prawna. Експерти говорять про…

3 хв. ago

Бог шлюбу: Японець має 4 дружин, 2 коханок і 10 дітей

36-річний Рюта Ватанабе з північної префектури Хоккайдо, Японія, вирішив побудувати сімейне життя, яке кидає виклик…

34 хв. ago

Lufthansa отримала рекордний штраф за дискримінацію єврейських пасажирів

Авіакомпанія Lufthansa опинилася в епіцентрі скандалу після звинувачень у дискримінації, коли групі єврейських пасажирів відмовили…

39 хв. ago

Осінні канікули скасовано: деякі школярі залишаються без відпочинку

Українська система освіти опинилася під серйозним тиском через війну та енергетичну кризу, що змусило деякі…

44 хв. ago

Українці масово скуповують авто зі США: у тренді Tesla та Ford

Український ринок вживаних авто переживає справжній бум — у 2024 році американські машини стали особливо…

51 хв. ago

Російське судно «Григорій Ловцов» перекинулося біля берегів Сахаліну

У російській Сахалінській області чергова катастрофа на воді — вантажне судно «Григорій Ловцов», яке транспортувало…

57 хв. ago