Екс-власниця кафе у Києві стала Дівою Марією Христос і краде гроші у дружин військових

7 жовтня український Facebook буквально вибухнув новиною про дивну діяльність Ганни Фесун, відомої як засновниця популярної какаоварні у Києві. Журналіст Богдан Логвиненко, який колись сам захоплювався її бізнесом і навіть рекламував його, тепер розповів зовсім іншу історію.

За його словами, какаоварня закрилася, а Ганна переключилася на вельми загадковий “бізнес”. У своєму Instagram вона оголосила себе Дівою Марією Христос і тепер, схоже, намагається “звертати” людей на новий “шлях істинний”. Однак, як стверджують люди, за цим ховається щось зловісніше – Ганна нібито збирає з цих навернених гроші та заганяє їх у борги.

Журналіст попередив своїх передплатників: будьте обережні та попередьте близьких, які можуть потрапити під вплив цієї “живої Богородиці”. Її новий образ може обернутися проблемами для тих, хто колись просто насолоджувався смачним какао.

“Люди пишуть, що Ганна збирає з “навернених” гроші і заганяє їх у борги. Вже кілька військових написали, що дружини їхніх побратимів, які перебувають у важкому стані, збирають не на ліки, а на “зцілення Богородицею”

Під постом одразу ж з’явилися коментарі. Дві жінки, Юлія та Світлана Луцюк розповіли, що їхні родички стали жертвами Ганни. Одна влізла у кредити, інша порвала стосунки із сім’єю. Обидві – через фінансові вимоги Фесун.

Навіть колишній колега Фесун Сергій Хома прокоментував ситуацію:

Анна Луцюк, одна із послідовниць Фесун, заявила, що та нібито врятувала життя її коханому. Проте Логвиненко у відповідь розкрив, що сам пересилав їй гроші на лікування цього коханого, не підозрюючи, що вони вирушають на оплату послуг “Богородиці”.

Історія стала настільки резонансною, що коментарі під постами виражають реальні історії людей, які потрапили в пастку маніпуляцій. Наразі постраждалі шукають адвоката, щоб розібратися із ситуацією.

Поліція вже взяла на замітку цю історію, і, ймовірно, незабаром будуть вжиті дії проти нової “Діви Марії” українського Facebook.

Коломієць Надія

Recent Posts

Мати двох дітей із рідкісним “захворюванням вампіра” може померти, якщо з’їсть часник (фото)

У серпні 2023 року у 32-річної Фенікс Найтінгейл діагностували гостру переміжну порфірію. Тобто жінка може померти,…

21 секунда ago

Південна Корея вперше за довгий час запустила ракету Taurus: деталі випробувань

Військово-повітряні сили Південної Кореї завершили навчання, провівши випробувальний пуск ракети дальнього радіусу дії класу "повітря-поверхня"…

8 хв. ago

Арестович обіцяє новий наступ Росії по всьому фронту найближчими днями

РФ розпочне стратегічний наступ по всьому фронту вже найближчими днями. Таку думку висловив у своєму…

18 хв. ago

Спікер Палати представників Джонсон заявив, що більше не хоче фінансувати Україну

Спікер Палати представників Конгресу США Майк Джонсон "не має апетиту" до продовження американської підтримки України. Такую заяву…

26 хв. ago

Підводний монстр: чоловік спіймав величезного сома, якого ще “не бачив світ” (фото)

43-річний Якуб Вагнер, відомий за серіалом "Fish Warrior" на каналі National Geographic, спіймав в озері гігантського 2,64-метрового…

35 хв. ago

Субсидії під загрозою: кому і чому можуть припинити виплати

Міністерство соціальної політики України оголосило про зміни у системі виплат субсидій на оплату житлово-комунальних послуг.…

44 хв. ago