Екс-власниця кафе у Києві стала Дівою Марією Христос і краде гроші у дружин військових

7 жовтня український Facebook буквально вибухнув новиною про дивну діяльність Ганни Фесун, відомої як засновниця популярної какаоварні у Києві. Журналіст Богдан Логвиненко, який колись сам захоплювався її бізнесом і навіть рекламував його, тепер розповів зовсім іншу історію.

За його словами, какаоварня закрилася, а Ганна переключилася на вельми загадковий “бізнес”. У своєму Instagram вона оголосила себе Дівою Марією Христос і тепер, схоже, намагається “звертати” людей на новий “шлях істинний”. Однак, як стверджують люди, за цим ховається щось зловісніше – Ганна нібито збирає з цих навернених гроші та заганяє їх у борги.

Журналіст попередив своїх передплатників: будьте обережні та попередьте близьких, які можуть потрапити під вплив цієї “живої Богородиці”. Її новий образ може обернутися проблемами для тих, хто колись просто насолоджувався смачним какао.

“Люди пишуть, що Ганна збирає з “навернених” гроші і заганяє їх у борги. Вже кілька військових написали, що дружини їхніх побратимів, які перебувають у важкому стані, збирають не на ліки, а на “зцілення Богородицею”

Під постом одразу ж з’явилися коментарі. Дві жінки, Юлія та Світлана Луцюк розповіли, що їхні родички стали жертвами Ганни. Одна влізла у кредити, інша порвала стосунки із сім’єю. Обидві – через фінансові вимоги Фесун.

Навіть колишній колега Фесун Сергій Хома прокоментував ситуацію:

Анна Луцюк, одна із послідовниць Фесун, заявила, що та нібито врятувала життя її коханому. Проте Логвиненко у відповідь розкрив, що сам пересилав їй гроші на лікування цього коханого, не підозрюючи, що вони вирушають на оплату послуг “Богородиці”.

Історія стала настільки резонансною, що коментарі під постами виражають реальні історії людей, які потрапили в пастку маніпуляцій. Наразі постраждалі шукають адвоката, щоб розібратися із ситуацією.

Поліція вже взяла на замітку цю історію, і, ймовірно, незабаром будуть вжиті дії проти нової “Діви Марії” українського Facebook.

Коломієць Надія

Recent Posts

Пенсія відкладається: хто не вийде на заслужений відпочинок раніше 65 років

Пенсійний вік в Україні – 60 років як для чоловіків, так і для жінок. Проте…

14 хв. ago

Умєрову призначили двох нових заступників: один з них керував обороною Харкова

Кабінет Міністрів України, за поданням міністра оборони Рустема Умєрова, призначив двох нових заступників очільника оборонного відомства. Як повідомили у…

22 хв. ago

Нардеп Железняк пояснив, як українці платитимуть військовий збір за жовтень

В Україні зростання військового збору передбачено у прийнятому Верховною радою 10 жовтня законопроєкті №11416-д щодо підвищення…

34 хв. ago

Зеленський подарував Папі Римському картину про різанину у Бучі

Президент України Володимир Зеленський 11 жовтня відвідав Ватикан для зустрічі з Папою Римським Франциском. Це візит став…

42 хв. ago

Вбивство Фаріон: слідство перевіряє причетність “невстановлених осіб” до злочину

Слідчі поліції Львівської області отримали доступ до 291 номера мобільних операторів у межах кримінального провадження за фактом вбивства…

51 хв. ago

Ухилянтам суттєво знизять штрафи: головне вчасно одуматися

У Верховній Раді України зареєстровано новий законопроєкт, що передбачає значне зниження штрафів для військовозобов'язаних, які…

57 хв. ago