Жінка з Тайваню ввела податок на секс для “занадто товстого” чоловіка

Жінка з Тайваню відмовилася безоплатно займатися сексом із чоловіком, який, на її думку, був “занадто товстим” і “некомпетентним” у цій справі. Про це повідомляє South China Morning Post.

Чоловік на ім’я Хао подав на розлучення, оскільки його дружина Сюнь ввела податок на інтимні стосунки. Вона вимагала гроші щоразу, коли її чоловік хотів зайнятися сексом. Один статевий акт жінка оцінила в 15 доларів (1290 рублів). Крім того, Хао поскаржився на образи з боку дружини.

Хао і Сюнь одружилися 2014 року. Розбіжності почалися 2017-го – тоді жінка обмежила секс до одного разу на місяць. До того моменту у пари було двоє дітей. У 2019-му Сюнь повністю відмовилася від інтиму з чоловіком.

2021 року Хао вперше подав на розлучення, але Сюнь заявила, що готова працювати над стосунками. Чоловік відкликав позов. Після він оформив майно на ім’я дружини. Ситуація з інтимом у парі практично не змінилася, проте саме в той момент жінка почала вимагати гроші за “послугу”, а потім і за прості розмови з нею.

Цього року Хао знову подав на розлучення. Цікаво, що Сюнь відмовлялася розривати шлюб, незважаючи на те, що не розмовляла з чоловіком протягом двох років. Суд задовольнив позов Хао.

Ольга Степанова

Recent Posts

Чоловік витратив 1 млн доларів на відновлення круїзного лайнера: тепер він тоне

Підприємець Кріс Віллсон з Юти (США) витратив понад 1 мільйон доларів на відновлення круїзного лайнера…

2 хв. ago

Знайшли альтернативу антибіотикам: учені відкрили бактерії, здатні захистити наш кишечник

Дослідники з Університету Кейо в Токіо і Широкого інституту Массачусетського технологічного інституту та Гарварду виявили…

5 хв. ago

Елітна дача зрадника Медведчука в Карпатах почне приносити гроші Україні

В Україні шукають оцінювачів та управителей для заарештованої дачі "Ведмежа діброва" колаборанта Віктора Медведчука. Йдеться не лише про…

9 хв. ago

Ізраїль ліквідував командувача елітного підрозділу «Хезболли»

Літаки військово-повітряних сил Ізраїлю завдали цілеспрямованого удару в районі Бейрута і ліквідували керівника оперативного відділу…

13 хв. ago

Перехід на зимовий час в Україні — коли будуть переводити годинник

Цьогоріч в Україні будуть переводити годинники на зимовий час у ніч з 26 на 27 жовтня. Цей…

16 хв. ago

Пластичні хірурги розповіли, що дочка Дональда Трампа могла змінити у своїй зовнішності

42-річна Іванка Трамп, дочка 45-го президента США і кандидата на найвищу посаду в країні Дональда…

25 хв. ago