Батьки підозрюваного у вбивстві Фаріон розповіли, як просувається справа

Батьки підозрюваного у вбивстві ексдепутатки та мовознавиці Ірини Фаріон, 18-річного дніпрянина В’ячеслава Зінченка, розповіли, як просувається справа та чому, на їхню думку, хлопець не скоював злочин. Про це вони розказали в інтерв’ю 11 каналу.

Мати В’ячеслава Олена Зінченко стверджує, що не вірить у те, що її син здатний на вбивство. За її словами, хлопець приїхав до Львова не для того, щоб скоїти злочин, а щоб зустрітися з друзями.

«Він приїхав зустрітися з друзями, погуляти по Львову і все. І приїхав додому, і вів далі нормальне, звичайне життя. А це інша справа, і треба шукати справжніх вбивць і замовників. І це ніяк не пов’язано з моїм сином. Доказів дійсно немає», – вважає жінка.

Батько хлопця Федір Зінченко заявив, що слідство не надало доказів, які начебто поліція знайшла в їхній квартирі, де було вказано, що хлопець «приховував це від батьків заради їхньої безпеки». 

«Слідство мені не доводило про існування цього листа і тим більше про вміст цього листа. Я був на допиті, і слідчий нічого такого не розповідав. Не показав мені, що він десь листувався з якимись ультраправими рухами. Нема нічого. Цього нема в клопотанні про обрання запобіжного заходу. Тому взагалі з доказовою базою все дуже сумно», – каже батько підозрюваного.

Нагадаємо, на Ірину Фаріон було здійснено замах у Львові. Увечері 19 липня у неї стріляв невідомий. Замах відбувся на вул. Масарика у Львові. Саме там жильці нібито помічали протягом тижня молодого хлопця. Того ж вечора колишня депутатка та мовознавиця Ірина Фаріон померла у лікарні.

Ольга Степанова

Recent Posts

У небі залишаться тільки супутники Ілона Маска: Starlink відріже Землю від решти Всесвіту

Учені з Нідерландів стверджують, що радіохвилі від зростаючої мережі супутників Ілона Маска можуть назавжди закрити…

6 хв. ago

Швейцарія може запровадити платіжні картки для біженців

Парламент Швейцарії підтримав створення платіжної системи для прохачів притулку на основі спеціальних дебетових карток. Йдеться…

8 хв. ago

Механік назвав “ахіллесову п’яту” французьких автомобілів: чому краще про них забути

Існує серйозна проблема, з якою люди стикаються знову і знову, коли купують французькі автомобілі, пише Express, поділившись…

9 хв. ago

Ненависть зашкалює: у Львові ТЦКашники ногами мобілізували перехожого

Скандали з представниками ТЦК виникають у різних куточках України. Однак саме на Західній Україні вони "найяскравіші" і…

11 хв. ago

Нідерланди повернуть українських чоловіків призовного віку

Прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схоф пообіцяв знайти важелі, які допоможуть повернути додому військовозобов’язаних українських чоловіків Прем'єр-міністр Нідерландів…

13 хв. ago

Ізраїль 15 років готував таємну операцію з підриву пейджерів у Лівані

Ізраїль протягом 15 років планував та здійснював операцію з підриву пейджерів у Лівані. Для цього використовувалися…

14 хв. ago