Батьки підозрюваного у вбивстві Фаріон розповіли, як просувається справа

Батьки підозрюваного у вбивстві ексдепутатки та мовознавиці Ірини Фаріон, 18-річного дніпрянина В’ячеслава Зінченка, розповіли, як просувається справа та чому, на їхню думку, хлопець не скоював злочин. Про це вони розказали в інтерв’ю 11 каналу.

Мати В’ячеслава Олена Зінченко стверджує, що не вірить у те, що її син здатний на вбивство. За її словами, хлопець приїхав до Львова не для того, щоб скоїти злочин, а щоб зустрітися з друзями.

«Він приїхав зустрітися з друзями, погуляти по Львову і все. І приїхав додому, і вів далі нормальне, звичайне життя. А це інша справа, і треба шукати справжніх вбивць і замовників. І це ніяк не пов’язано з моїм сином. Доказів дійсно немає», – вважає жінка.

Батько хлопця Федір Зінченко заявив, що слідство не надало доказів, які начебто поліція знайшла в їхній квартирі, де було вказано, що хлопець «приховував це від батьків заради їхньої безпеки». 

«Слідство мені не доводило про існування цього листа і тим більше про вміст цього листа. Я був на допиті, і слідчий нічого такого не розповідав. Не показав мені, що він десь листувався з якимись ультраправими рухами. Нема нічого. Цього нема в клопотанні про обрання запобіжного заходу. Тому взагалі з доказовою базою все дуже сумно», – каже батько підозрюваного.

Нагадаємо, на Ірину Фаріон було здійснено замах у Львові. Увечері 19 липня у неї стріляв невідомий. Замах відбувся на вул. Масарика у Львові. Саме там жильці нібито помічали протягом тижня молодого хлопця. Того ж вечора колишня депутатка та мовознавиця Ірина Фаріон померла у лікарні.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

32 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

33 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

35 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

45 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

47 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

48 хв. ago