7 джерел доходу заможних людей: поради, як примножити гроші

Надзаможні люди опанували стратегію, яка вирізняє їх з-поміж інших. Йдеться про диверсифікацію джерел доходу. Наслідуючи ці методи, навіть люди зі скромними статками можуть почати прокладати курс до більшої фінансової стабільності та процвітання, пише New Trader U.

Зазначається, що є 7 різних потоків доходів, які мільйонери використовують для створення та збереження своїх статків:

Зароблений дохід

Це найпоширеніший і традиційний дохід, отриманий від роботи або ведення бізнесу. Для багатьох заможних людей – це початковий трамплін для фінансової подорожі. Зароблений дохід може надходити від активного управління повсякденними операціями бізнесу.

Багаті люди часто зосереджуються на високооплачуваній кар’єрі або підприємницьких починаннях, які можуть приносити значний дохід. Потім вони стратегічно використовують зароблений дохід для інвестування та розвитку інших джерел доходу, створюючи основу для експоненціального зростання багатства.

Дохід від прибутку

Надходить від продажу товарів чи послуг за ціною, вищою їхня собівартість, і є ключовим джерелом доходу для багатьох мільйонерів. Власний бізнес дозволяє заможним людям отримувати значні прибутки, часто реінвестуючи їх для подальшого зростання або диверсифікації у нові підприємства.

Прибутковий дохід – це перший крок від продажу свого часу за винагороду до отримання пасивного доходу у вигляді прибутку від бізнесу, що генерується працівниками, менеджерами, продавцями та бізнесом, який працює з прибутком. Прибутковий дохід – це створення бізнес-систем, які заробляють гроші незалежно від того, є ви там чи ні.

Відсотковий дохід

Процентний дохід отримують від надання грошей у позику або від процентних інвестицій, таких як ощадні рахунки, облігації та інші цінні папери з фіксованим доходом. Заможні люди використовують цей потік доходу, інвестуючи у високоприбуткові ощадні рахунки, державні облігації та платформи кредитування, що пропонують вищі відсоткові ставки. Таким чином вони створюють надійне джерело пасивного доходу.

Дохід від дивідендів

Дохід у вигляді дивідендів отримують від володіння акціями компаній, які виплачують дивіденди своїм акціонерам. Багато мільйонерів інвестують значні кошти в акції, щоб створити стабільний потік пасивного доходу. Ця стратегія не лише забезпечує регулярний грошовий потік, але й пропонує потенціал для довгострокового зростання капіталу.

Дохід від оренди

Нерухомість є популярним інвестиційним інструментом серед заможних людей, а дохід від оренди становить значну частину їхнього фінансового портфеля. Багаті люди генерують стабільний потік доходу, купуючи нерухомість для здачі в оренду, отримуючи вигоду від її подорожчання з плином часу.

Приріст капіталу

Приріст капіталу – це прибуток, отриманий від продажу активів, що зросли в ціні, таких як акції, нерухомість або інші інвестиції. Заможні люди застосовують стратегічний підхід “купуй і утримуй”. Вони ретельно розраховують час продажу, щоб максимізувати прибуток, і використовують інвестиційні інструменти, ефективні з точки зору оподаткування.

Доходи від роялті

Дохід від роялті отримують, дозволяючи іншим використовувати свою інтелектуальну власність, наприклад, книги, музику, патенти, пісні, розважальні програми або торгові марки. Багато заможних людей створюють або інвестують в інтелектуальну власність для отримання довгострокового пасивного доходу.

Цікавинки

Співбесіди – неминуча частина на шляху побудови кар’єри. Багато людей нервують перед інтерв’ю з рекрутером або потенційним роботодавцем, адже просто не знають, що говорити на співбесіді. Особливо це актуально для тих, хто шукає першу роботу. Але є кілька трюків, які допоможуть отримати бажану посаду.

Іноді дрібниці можуть відштовхувати людей. Йдеться про помилки у спілкуванні, які ми часто не помічаємо, але вони можуть мати великий вплив на те, як нас сприймають інші.

Ольга Степанова

Recent Posts

У Білгороді ліквідовано російського пропагандиста (відео)

У Білгороді 15 вересня зламали череп кремлівському пропагандисту Олександру Коробову на прізвисько Краб. Він помер…

3 хв. ago

Чоловік зіткнувся з ведмедем, залізши до його лігва: чим це закінчилося (відео)

Сербський блогер зняв на відео момент, коли він зіткнувся з ведмедем, залізши в його лігво.…

14 хв. ago

Що загрожує чоловікам за незаконний перетин кордону під час війни

В умовах воєнного стану в Україні військовозобов'язаним чоловікам віком від 18 до 60 років заборонено виїжджати…

22 хв. ago

У Bloomberg оцінили можливість громадянських заворушень у 20 найбільших економіках світу

США поступаються лише Туреччині та Росії серед 20 найбільших економік світу, які, ймовірно, зазнають насильницьких…

30 хв. ago

Найекстремальніша “хвиля-вбивця” в історії: гігантська стіна води досягла висоти 4 поверху (відео)

Океан покриває більшу частину поверхні планети, але все ще є найбільш маловивченим місцем на Землі.…

38 хв. ago

В Україну масово везуть китайські авто: топ-5 найпопулярніших моделей

Українці почали набагато активніше купувати автомобілі з Китаю. Протягом серпня до України ввезли з КНР понад…

46 хв. ago