Прокинувся в реанімації: новий скандал із ТЦК, після якого чоловіка відкачували лікарі

Україною ширяться скандали з ТЦК, Так, у місті Шостка Сумської області стався чергові розбірки з працівниками ТЦК СП. Родичі 55-річного містянина звинувачують військкомів у протиправних діях. Справа набула такого розголосу, що для порятунку 55-річного українця втрутилися навіть чинні нардепи.

Так, стало відомо, що на Сумщині 55-річний мешканець Шостки Сумської області з проблемами серця та хронічними захворюваннями потрапив до реанімації після відвідування ТЦК та СП у Харкові.

Про це повідомляє Телевізійна служба новин.

Родичі сумчанина стверджують, що чоловік проходив медичну комісію, як законослухняний громадянин, але у відповідь зіткнувся з невтішними реаліями. З їх показань виходить, що чоловіка таємно відвезли з Сум до Харкова, де він два рази знепритомнів й потрапив до реанімації.

“Під час проведення комісії зроблено кардіограму, де зʼясувалося, що на серці рубці. Зателефонували сімейному лікарю, яка повідомила, що з високою ймовірністю громадянин переніс інфаркт та обовʼязково потрібно пройти УЗД серця. Останні три роки почав підвищуватися тиск, з гіпотоніка переріс в гіпертоніка. Крім того, є проблеми зі спиною з тридцяти років. При зміщенні дисків відмовляють ноги”, — розповіла дружина потерпілого журналістам.

Жінка стверджує, що під час спілкування з головою ВЛК її чоловік попросив зробити дообстеження через дійсно поганий стан здоров’я та можливість негативних та непередбачуваних ситуацій, на що отримав відмову в грубій формі. Більше того, на ВЛК йому навіть не поміряли тиск і запевнили, що чоловік може служити.

Згодом чоловік отримав нову повістку та мав їхати до навчального центру в Сумах. Однак його привезли в Харків, де йому стало погано.

За словами родини, ТЦК обіцяли доправити його до Шостки, але автобусом повезли до Гончарівська, в Чернігівську область. Там потерпілий ще раз знепритомнів. Уже в такому стані його доправили до лікарні в Конотоп, де сумчанин опинився в реанімації. Як повідомили в приймальному відділенні – у важкому стані.

Про стан чоловіка родичі дізналися випадково через знайомих.

“У лікарні він опинився без супроводжувальних документів. Представники Шосткинського ТЦК та СП навіть не повідомили родині, що людина в реанімації м. Конотоп”, – розповіла родина сумчанина.

Наразі у Сумському обласному ТЦК триває перевірка.

“Ми зараз перевіряємо цю інформацію, реакція на це буде. З’ясовуємо, що відбулося насправді”, – повідомив речник Сумського ОТЦК Олександр Бондаренко.

Після медійного розголосу скандалу за чоловіка вступилася членкиня парламентського Комітету з питань оборони, нардеп від фракції “Європейська солідарність” Ірина Фріз. Політикиня закликала ДБР негайно встановити винних у цій справі.

Ольга Степанова

Recent Posts

Може не дожити до 70-річчя: у тяжкохворого Брюса Вілліса погіршився стан здоров’я

У знаменитого американського актора, зірки "Міцного горішка" Брюса Вілліса, в якого виявили лобно-скроневу деменцію, погіршився стан здоров'я.…

8 хв. ago

“Річка вибухнула”: страшні повені дістались до Італії

Північна Італія вслід за іншими країнами потерпає від руйнівної стихії. Шторм "Борис", який вже спричинив масштабні…

17 хв. ago

Депутат жорстоко побив військового просто посеред вулиці: усі деталі скандалу

Депутат з Першотравенська побив військового. Сталося це просто посеред білого дня на очах у свідків. Військовослужбовець…

24 хв. ago

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

29 хв. ago

Україна попросила Румунію збивати усі “Шахеди”, які летять у її напрямку

Україна звернулася до Румунії з проханням збивати всі російські дрони-камікадзе, які летять в напрямку її…

36 хв. ago

Частина українців у Польщі залишаться без виплат: кого це торкнеться

З 1 жовтня 2024 року українські біженці в Польщі втратять право на деякі дитячі виплати. Це пов'язано…

46 хв. ago