Очільницю МСЕК з мільйонами доларів: що розповіла фізіогноміка про Тетяну Крупу

Після арешту керівниці Хмельницького обласного центру МСЕК Тетяни Крупи, яку Печерський райсуд Києва відправив під варту, в соцмережах почали активно обговорювати її вигляд. Одні вбачають у її погляді впевненість, інші – розгубленість. Психологиня та фізіогномістка Наталія Марченко провела аналіз рис обличчя чиновниці, щоб розкрити можливі підказки щодо її особистості та мотивацій.

Синці під очима та емоційне виснаження

На думку Наталії Марченко, синці під очима Крупи свідчать про глибоке виснаження. “Це не лише вік – це проекція внутрішнього стану. Печінка, яка відповідає за очищення організму від токсичних речовин, пов’язана з емоційним станом. Чим більше людина переживає злість та агресію, тим гірше це впливає на її печінку, а синці стають виразнішими”, – пояснює фізіогномістка. Марченко додає, що такий стан може свідчити про здатність виснажувати не лише себе, а й інших.

Ознаки матеріальних амбіцій

Експертка звернула увагу на кілька рис обличчя Крупи, які, на її думку, вказують на матеріальні інтереси. Серед них – носогубна складка, що заходить у рот, свідчить про прагнення досягати цілей, зокрема матеріальних. Опухлі щоки можуть натякати на схильність накопичувати більше, ніж віддавати. А нижня губа, яка лежить на “валику”, вказує на проактивність у захопленні “територій” та ресурсів.

Також фізіогномістка зауважила на зморшках, що йдуть від куточків рота до підборіддя. Вони можуть свідчити про амбіції та прагнення досягати більшого, масштабуючи свої бажання.

“Зникла” нижня губа і відсутність емпатії

Одним з найбільш показових моментів для експертки стала зміна виразу обличчя Крупи. На ранніх фото її нижня губа була більш вираженою, що свідчило про емпатію та чутливість. Натомість на знімках із суду губа майже зникла, що, за словами Марченко, може свідчити про блокування емоцій і спирання лише на раціональні аргументи.

Відмова від збагачення чи просто нові рівні авантюризму?

За словами фізіогномістки, вертикальні складки над верхньою губою можуть мати дві інтерпретації: це або стриманість у розширенні своїх впливів, або ж скупість. А високий носогубний жолобок, навпаки, свідчить про схильність до ризиків та авантюр.

Виходячи з наведених спостережень, Марченко робить припущення, що Тетяна Крупа має великий інтерес до розширення своїх можливостей і накопичення багатства. “Це прагнення є у багатьох людей, і саме по собі воно не є проблемою, доки не порушує закон. Питання в тому, якими методами досягаються ці цілі”, – підсумувала експертка.

Мільйони в кожному куточку: обшуки у Крупи та її сина

Скандал навколо Тетяни Крупи виник після того, як під час обшуків у її квартирі правоохоронці знайшли майже 6 мільйонів доларів у різних валютах. Гроші виявили буквально в кожному куточку: у шафах, шухлядах, нішах. За інформацією ДБР, Крупа навіть намагалася позбутися частини суми, викинувши дві сумки з пів мільйона доларів через вікно.

Захист підозрюваної, однак, заперечує звинувачення. Адвокатка Анжеліка Моісєєва заявила, що підозра є необґрунтованою, а доказів причетності її клієнтки до злочину – недостатньо. Захист має намір оскаржити арешт.

Схоже, судова драма лише набирає обертів, а деталі з кожним новим витком подій стають усе більш захопливими. Чи дійде справа до справедливого вироку, чи це буде лише черговий епізод у довгій історії “підкорення вершин” української судової системи?

Коломієць Надія

Recent Posts

Гіпноз, йога, пігулки, заїдання: які методи використовують зірки, щоб кинути палити (фото)

Про те, що наше здоров'я перебуває в наших руках, напевно, знають усі. Рано чи пізно…

2 хв. ago

Податки офіційно підвищили: скільки і за що тепер знімуть із кожного українця

Верховна Рада ухвалила законопроєкт №11416-д щодо збільшення податків. Про це повідомив заступник голови податкового комітету ВР…

14 хв. ago

Їжа, яка здатна наблизити смерть: чого слід уникати у раціоні

Інколи нам важко відмовити собі у солодкому і хоча одне тістечко, навряд зможе сильно зашкодити…

23 хв. ago

Американець прилетів до Лондона заради унікального десерту: що це таке (відео)

Популярний нью-йоркський блогер та інфлюенсер приголомшив своїх шанувальників, прилетівши зі США до Лондона, щоб спробувати…

32 хв. ago

Адвокат назвав дві категорії чоловіків, які зможуть отримати відстрочку у Резерв+

Міністерство оборони України планує запровадити можливість оформлення відстрочки від мобілізації через мобільний додаток Резерв+. Однак на…

36 хв. ago

Полярне сяйво освітило небо в різних куточках України (фото)

Ввечері 10 жовтня одразу в кількох регіонах України небо освітило полярне сяйво. Мешканці різних міст спостерігають…

39 хв. ago