Політик пропонує заборонити вивозити дітей за кордон: “Мають чути серени”

Багато українців уже виїхали за кордон, рятуючи свої життя та життя своїх дітей від російської агресії. Також зараз деякі ухвалюють рішення покинути країну через відключення світла і страх перед складною зимою.

І вони мають на це право, але один український політик вважає, що дітям потрібно заборонити виїзд за кордон і вони мають зростати в рідній країні, щоби розуміти нашу ненависть до росіян.

Таким баченням українського сьогодення та майбутнього поділився в ефірі програми “Говорити великий Львів” відомий український політик Дмитро Корчинський.

Українці мають відверто зізнатися передусім собі: нині вони воюють не за демократію, а за виживання своєї нації. Отже, треба цю ідею вибрати наріжним каменем і підкорити їй весь свій життєвий уклад, переконує політик.

“А це означає відмовитися від низки прав та від низки зручностей. Це означає полюбити ТЦК, дати ще більше прав Збройним силам. Заборонити виїзд не лише військовозобов’язаним чоловікам”, – каже Корчинський.

Як приклад він наводить Китай, в якому різко скоротився приріст населення через введені свого часу обмеження народжуваності. Зараз півторамільярдний Китай вважає ситуацію, що склалася в цій країні, з народжуваністю демографічною катастрофою.

“Я не знаю, скільки нас залишилося тут в Україні. Але в ім’я виживання нації треба заборонити виїзд не лише військовозобов’язаним чоловікам, а навіть і вивіз дітей. Я розумію, що багатьом спокійніше тримати дітей за кордоном, доки йде війна. Але ж ми розуміємо , що ті діти не повернуться до України. Вони виховуються не українцями. Вони не повернуться, у них не буде стимулів повертатись до України”, – вважає політик.

Дітей, яких не випустять із України, незалежно від того, чи мають вони батьків, виховуватимуть у дусі ненависті до супротивників. Їх не треба оберігати від усвідомлення непоправних втрат та розпачу. Вони повинні випробувати разом із дорослими всі наслідки війни, включаючи нескінченні повітряні тривоги, похорон близьких та постійну готовність до короткої, але повної помсти долі спадкових бойовиків.

“Українські діти вони не повинні чути польську мову чи німецьку мову. У своєму спілкуванні. Вони мають виховуватися під звуки сирен повітряної тривоги. Вони мають виростати тут у ненависті до ворога. Вони мають рости тут, в Україні”, – заявляє Дмитрій Корчинський.

Дмитрук Андрій

Recent Posts

Під згорілим вщент Нотр-Дамом знайшли свинцевий саркофаг: його відкрили і оторопіли

Під культовим собором Нотр-Дам-де-Парі в Парижі після масштабної пожежі знайшли два саркофаги. В одному з них містилося тіло…

3 хв. ago

Росіяни стали активніше здавати секс-іграшки як заставу під кредити

Росіяни найчастіше з рухомого майна віддають у заставу для кредитів автомобілі, але серед забезпечення трапляються…

11 хв. ago

Заплатять за повернення додому: де можна отримати 34 тисячі доларів за спаковані валізи

Українські біженці, які знайшли притулок у Швеції, можуть отримати суттєву грошову допомогу за повернення на…

18 хв. ago

Нові стрижки для короткого волосся на 2025 рік: у трендах залишаються текстура й об’єм

Восени 2024 короткі стрижки знову в трендах і будуть актуальними наступного 2025 року. Такі зачіски…

27 хв. ago

Відправили не 6000: в “Укрпошті” висловилися щодо розсилки повісток з е-підписами ТЦК

В "Укрпошті" підтвердили, що розіслали першу партію тестових повісток з електронними підписами начальників Територіальних центрів комплектування (ТЦК),…

36 хв. ago

Турки шоковані цінами на відпустку в своїй країні

Більшість громадян Туреччини більше не можуть дозволити відпустку у своїй країні бодай раз на рік.…

44 хв. ago