Політик пропонує заборонити вивозити дітей за кордон: “Мають чути серени”

Багато українців уже виїхали за кордон, рятуючи свої життя та життя своїх дітей від російської агресії. Також зараз деякі ухвалюють рішення покинути країну через відключення світла і страх перед складною зимою.

І вони мають на це право, але один український політик вважає, що дітям потрібно заборонити виїзд за кордон і вони мають зростати в рідній країні, щоби розуміти нашу ненависть до росіян.

Таким баченням українського сьогодення та майбутнього поділився в ефірі програми “Говорити великий Львів” відомий український політик Дмитро Корчинський.

Українці мають відверто зізнатися передусім собі: нині вони воюють не за демократію, а за виживання своєї нації. Отже, треба цю ідею вибрати наріжним каменем і підкорити їй весь свій життєвий уклад, переконує політик.

“А це означає відмовитися від низки прав та від низки зручностей. Це означає полюбити ТЦК, дати ще більше прав Збройним силам. Заборонити виїзд не лише військовозобов’язаним чоловікам”, – каже Корчинський.

Як приклад він наводить Китай, в якому різко скоротився приріст населення через введені свого часу обмеження народжуваності. Зараз півторамільярдний Китай вважає ситуацію, що склалася в цій країні, з народжуваністю демографічною катастрофою.

“Я не знаю, скільки нас залишилося тут в Україні. Але в ім’я виживання нації треба заборонити виїзд не лише військовозобов’язаним чоловікам, а навіть і вивіз дітей. Я розумію, що багатьом спокійніше тримати дітей за кордоном, доки йде війна. Але ж ми розуміємо , що ті діти не повернуться до України. Вони виховуються не українцями. Вони не повернуться, у них не буде стимулів повертатись до України”, – вважає політик.

Дітей, яких не випустять із України, незалежно від того, чи мають вони батьків, виховуватимуть у дусі ненависті до супротивників. Їх не треба оберігати від усвідомлення непоправних втрат та розпачу. Вони повинні випробувати разом із дорослими всі наслідки війни, включаючи нескінченні повітряні тривоги, похорон близьких та постійну готовність до короткої, але повної помсти долі спадкових бойовиків.

“Українські діти вони не повинні чути польську мову чи німецьку мову. У своєму спілкуванні. Вони мають виховуватися під звуки сирен повітряної тривоги. Вони мають виростати тут у ненависті до ворога. Вони мають рости тут, в Україні”, – заявляє Дмитрій Корчинський.

Дмитрук Андрій

Recent Posts

Дихати небезпечно: що горить навколо Києва і коли покращиться якість повітря, — екологи

Вранці 20 вересня в Києві погіршився стан повітря. На кілька годин столиця очолила рейтинг найбруднішого повітря в…

8 хв. ago

Запам’ятайте це: найкращий час сніданку, обіду і вечері для схуднення

Коли йдеться про зниження ваги, найчастіше люди говорять про те, що їсти або не їсти,…

17 хв. ago

Екскомандир військової частини і “бізнесвумен” разом розікрали 140 млн гривень: деталі афери

Правоохоронці викрили ще одну шахрайську схему в армії. Підозри отримали колишній командир військової частини східного…

25 хв. ago

Родичі загиблих військових в Україні можуть отримати фіндопомогу: скільки заплатять

Відповідно до чинного законодавства, сім'я військовослужбовця, який загинув під час повномасштабної війни в Україні, має…

37 хв. ago

“Можна сокиру вішати”: окрім Києва, забруднення повітря фіксують ще у кількох областях

Погіршення якості повітря спостерігається не тільки у Києві та області, а й на території Чернігівського та Сумського…

46 хв. ago

Хакери зламали криптобіржу BingX: з гаманців користувачів вивели крипту на $43 млн

Сінгапурська криптовалютна біржа BingX стала жертвою масштабної хакерської атаки. Злодії викрали криптовалюту на суму 43 мільйони доларів.…

54 хв. ago