“Гарантую, що тобі сподобається”: військова заявила про домагання в армії (відео)

У лавах Сил оборони фіксують випадки домагання військових — чоловіків до військових-жінок. При чому це трапляється збоку керівників. Про один з таких випадків розповіли журналісти “Слідство Інфо“.

Так, до журналістів щодо випадку сексуального домагання в армії звернулася бойова медикиня Оксана. Жінка розповіла, що до неї чіплявся один з її колег.

До повномасштабного вторгнення Оксана служила в зоні АТО, згодом повернулася до мирного життя, а 25 лютого знову пішла на фронт. Виконувала бойові завдання в Лимані, Вовчанську, Бахмуті.

Під час поїздки до полігона на Львівщині кілька місяців тому, де відбувалося бойове злагодження її підрозділу, Оксана опинилася в одному з авто з колегою-військовим Сергієм.

“Він починає мені говорити, що я повинна бути його жінкою, що в нього давно не було сексу, а я поруч, як то так”, — розповіла Оксана.

Далі жінка змогла записати розмову з колегою на телефон. Вона розповіла, що їй не подобалося, те, що він їй говорив. В якийсь момент він зупинився біля озера і намагався її торкатися.

“Ти — дівчина, ми з тобою дуже близькі, і ти не хочеш зі мною займатися любов’ю. Ти мене не любиш. У нас все перейшло в другу стадію, хочеш ти, чи не хочеш, далі в нас буде секс. Я гарантую, що тобі сподобається”, — сказав чоловік.

Дівчина зізналася, що в якийсь момент вона боялася свого співрозмовника.

“Я була не готова що під час служби зі мною таке може статися, що тебе можуть лапати, принижувати”, — розповідає Оксана.

В частині кажуть, що Оксані пропонували написати рапорт щодо цієї події, але вона відмовилася. За словами керівництва частини, Сергій вибачився за свою поведінку. Також в частині зібрали комісію щодо цього факту. Сам Сергій перебуває у розшуку, як того, хто самовільно залишив частину.

Оксана подала заяву до Державного бюро розслідувань. Доки триває справа, жінку планують перевести до іншого підрозділу разом з чоловіком, котрий ймовірно до неї домагався. Причиною вказали те, що “розвідувальному полку потрібні морально-психологічно стійкі люди. А обоє учасників цієї історії показали себе як нестійкі”.

Дмитрук Андрій

Recent Posts

“Корисний і не містить калорій”: Мішель Обама випустила безалкогольний напій

У мережі став вірусним відеоролик за участю Мішель Обами. Покупці одного з магазинів самообслуговування торгової мережі…

1 хв. ago

У Москві в руках чоловіка вибухнув ґаджет під час атаки на “Хезболлу”

У середу, 18 вересня, коли в Лівані відбулася друга хвиля вибухів пристроїв зв’язку, внаслідок якої…

18 хв. ago

Тарифи на воду в Україні можуть зрости: що про це відомо

В Україні існує необхідність у збільшенні тарифів на водопостачання та водовідведення.  Про це повідомив президент Асоціації, заступник гендиректора "Київводоканалу"…

25 хв. ago

Ніж у спину Путіна: союзниця Росії передає Україні боєприпаси – Reuters

Індійські виробники зброї продавали європейським країнам артилерійські снаряди, а ті передавали їх Україні. Нью-Делі не втручається, щоб…

30 хв. ago

Нардеп Юрій Камельчук написав заяву про вихід зі “Слуги народу”: які причини

Народний депутат Юрій Камельчук, який обрався до Верховної Ради від "Слуг народу", вирішив написати заяву…

35 хв. ago

Бійці ЗСУ без жодного пострілу захопили село в Курській області: подробиці

В Курській області Збройні сили України захопили населений пункт Ольговка без жодного пострілу. Вони зайшли…

37 хв. ago