Кидалися та лаялися: на Харківщині сталася бійка між ТЦК та цивільними (відео)

Двоє чоловіків у військові формі у місті Мерефа Харківської області стали учасниками сутички з цивільним чоловіком та жінкою. Свідки події стверджують, що військові — працівники територіального центру комплектування (ТЦК). Про можливий скандал з ТЦК 10 червня розповіли у Telegram-каналі “Харків Life”.

Відео сутички у Мерефі опублікували о 15:35 10 червня. Автор допису вказує, що стався інцидент за участю військкомів. Зокрема, військові проявили “агресивну поведінку” до цивільних.

“Нам повідомляють про сьогоднішній інцидент із ТЦК у місті Мерефа, де співробітник демонструє агресивну поведінку як до чоловіка, так і до жінки, яка намагається вступитись за нього”, — ідеться у дописі у соцмережі.

На записі можна побачити інцидент, до якого долучились двоє військових і троє цивільних. Один військовий замахується на чоловіка, вдягнутого лише у шорти та шльопанці. Чоловіка намагається захистити своїм тілом жінка, яка застосовує обсценну лексику. Зчиняється колотнеча, під час якої жінка падає на тротуар, а чоловіка скручують поруч.

Тим часом очевидиця, яка веде запис, протестує проти бійки й відбивається від іншого військового, в руках якого інвалідна тростина. Операторка вигукує, що “це незаконно” і пропонує викликати поліцію. Тим часом чоловік у формі погрожує, що розіб’є їй телефон.

На сторінці Facebook Харківського обласного ТЦК та СП на момент публікації статті немає реакції на скандал, до якого могли бути причетні працівники військкомату у місті Мерефа.

Ольга Степанова

Recent Posts

“Залишилося 7 днів”: чоловік виявив моторошну знахідку за своїм сміттєвим баком (фото)

Повернувшись пізно ввечері додому з роботи, чоловік жахнувся, виявивши поруч зі сміттєвим відром трикутну язичницьку…

6 години ago

Подорож на край світу: за чим вікінги пливли до самого серця Арктики

Вікінги розпочали надзвичайні пошуки дорогоцінної слонової кістки, просунувшись у найвіддаленіші північні регіони Землі. Пошуки привели…

6 години ago

Не можна залишати: експерт назвав електричні прилади, які “висмоктують” гроші

Криза вартості життя все ще залишається реальністю і багато людей намагаються заощадити гроші там, де…

6 години ago

Нетаньягу назвав причину ліквідації лідера “Хезболли”

Вчора внаслідок авіаударів Ізраїль ліквідував лідера "Хезболли". Сьогодні, 28 вересня, ізраїльський прем'єр-міністр Беньямін Нетаньягу назвав…

6 години ago

Без нього за кермо не пустять: водіям потрібно отримати спеціальний код

З метою підвищення безпеки дорожнього руху та гармонізації українського законодавства з європейськими стандартами, в Україні…

6 години ago

Дженніфер Лопес показала Бену Аффлеку, що він втратив (фото)

55-річна американська акторка і співачка Дженніфер Лопес, яка 20 серпня подала на розлучення з Беном Аффлеком через…

6 години ago