Новини суспільства

Шезлонг: Ваш квиток до тропічного раю

При згадці про шезлонг в уяві вимальовується дуже приємна картина: лагідне сонце ніжить шкіру, освіжаючий бриз розвіває волосся, а ви комфортно відпочиваєте на шезлонгу, неспішно куштуючи прохолодний коктейль.

Не мрія, а реальність, якщо у вас є персональний пропуск до тропічного раю – шезлонг!

Пластикові шезлонги спокушають доступною вартістю і неймовірною різноманітністю дизайнів. Такі меблі стануть вашими супутниками на пляжі, дачі чи у саду. Їх легкість та невибагливість роблять їх ідеальними компаньйонами у будь-яких пригодах. Пластиковий шезлонг не боїться піщаних буревіїв та солоних хвиль, не потребує складного догляду, займає мінімум місця при зберіганні і дарує приємне розслаблення під час використання.
Серед недоліків, на які варто звернути увагу, варто виділити: посередню міцність (максимальне навантаження до 120 кг), вигорання на сонці, крихкість матеріалу (при неналежній його якості). Загалом, пластиковий шезлонг підійде для використання поруч із водою: на пляжі або біля басейну.

Дерев’яні шезлонги найкраще пасують літній терасі та прибудинковій території. Їх безумовною перевагою є висока екологічність і органічний дизайн, який відмінно інтегрується в екстер’єр. Натуральне дерево потішить хорошою міцністю і слугуватиме багато років за умови правильного догляду. Варто враховувати, що дерев’яні меблі чутливі до вологи, тому щоб уникнути деформацій, шезлонг необхідно покривати водовідштовхувальним просоченням. Більшість моделей мають текстильне сидіння і витримують до 120 кг ваги.

Металеві шезлонги – це безумовні лідери по функціональності та міцності. Вони не бояться жодних навантажень, мають механізми трансформації і повністю підлаштовуються під ваші потреби. Недоліком металевого шезлонга може стати сильне нагрівання на сонці, саме тому більшість моделей оснащені текстильним сидінням. Перед покупкою рекомендуємо звернути увагу на наявність антикорозійного покриття, особливо, якщо шезлонг буде контактувати із водою.

Шезлонги з техноротангу дуже практичні, гарні та невибагливі у догляді. Такий виріб можна використовувати не тільки не пляжі, а й в саду чи навіть вдома. Чудово виглядатиме на літньому балконі або лоджії. Головною перевагою меблів з штучного ротангу є стійкість до всіх погодних та простота догляду.

Типи шезлонгів за конструкцією

  • Моделі з цілісною конструкцією: мають чітко фіксоване положення і не завжди зручні для тривалого використання.
  • Шезлонги-трансформери: справжні хамелеони меблевого світу! Їх можна перетворити на крісло, диван або навіть лежак – все залежить від вашого настрою.
  • Туристичні шезлонги: компактні, легкі та зручні – стануть незамінними супутниками під час кемпінгу та риболовлі.

Незалежно від того, який тип шезлонга ви виберете, всі варіанти можна купити на сайті TABURETKA.UA. Бажаємо вдалого шопінгу і теплого відпочинку на свіжому повітрі!

Ольга Степанова

Recent Posts

Щойно закінчила лікування: пенсіонерка, яка пережила рак, зірвала джекпот у $5 млн

75-річна жінка тривалий час боролася з раком грудей і практично відразу після завершення лікування зірвала джекпот…

40 хв. ago

Зміни правил виїзду чоловіків за кордон: подробиці від прикордонників

Від 17 липня військовозобов’язаним не можна буде виїхати за кордон без військового квитка Від 17…

42 хв. ago

Україна отримає додатковий Patriot від Нідерландів

Міністри оборони та закордонних справ Нідерландів Рубен Брекельманс і Каспаро Вельдкамп здійснили візит до Києва.…

44 хв. ago

Олена Зеленська анонсувала уроки щастя в українських школах: чому там навчать

На українських школярів чекає новий предмет "про життя" з назвою «Уроки щастя». З дітьми будуть…

46 хв. ago

Після анонсу “несподіваних зустрічей” літак Орбана вилетів до Китаю

Після зустрічей у Києві, Москві та Азербайджані літак прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана вилетів до Китаю.…

1 годину ago

Співзасновник Приватбанку Боголюбов виїхав з України з підробленими документами – розслідування

Один із засновників та власників Приватбанку, а також близький товариш Ігоря Коломойського Геннадій Боголюбов виїхав…

1 годину ago