Розклад канікул для школярів: не встигнуть втомитися

Новий навчальний рік 2024-2025 розпочався, і школярі вже активно занурилися в навчання. Проте багатьох батьків і учнів цікавить головне питання: коли ж будуть канікули цього року і як довго вони триватимуть?

Осінні канікули — перший довгоочікуваний відпочинок після початку навчання. Вони заплановані з 28 жовтня по 3 листопада. Це ідеальний час для відновлення сил, адже осінь часто приносить свої корективи у самопочуття дітей. Зміна погоди та напружене навчання можуть виснажувати, тому тиждень відпочинку посеред навчального процесу є необхідним для перезавантаження.

Осінні канікули, фото з відкритих джерел

Зимові канікули, як завжди, найдовші і найбажаніші, адже це час новорічних свят і Різдва. Цього року діти відпочиватимуть з 30 грудня по 12 січня. Це прекрасна можливість не лише відсвяткувати зимові свята, але й насолодитися часом з родиною та відпочити після активного першого семестру.

Зимові канікули, фото nv.ua

Весняні канікули дадуть учням можливість відновити сили перед останнім етапом навчального року. Вони триватимуть з 24 по 30 березня, що дозволить школярам трохи перепочити перед фінішною прямою.

І, звісно, літні канікули, на які чекають усі. Вони стартують 30 травня і триватимуть аж до 31 серпня. Це найтриваліший період відпочинку, час для подорожей, таборів, активного дозвілля і просто відпочинку на природі.

Коломієць Надія

Recent Posts

“Сармат” долетить до Страсбурга за 3 хвилини: у Держдумі РФ пригрозили Європі балістичним ударом

Спікер російської Держдуми В'ячеслав Володін заявив, що заклик Європарламенту зняти обмеження на удари України вглиб…

5 хв. ago

Кадиров знову звернувся до Ілона Маска через Cybertruck

Глава Чеченської Республіки Рамзан Кадиров, який стверджував, що отримав у подарунок від американського бізнесмена Ілона…

10 хв. ago

Тане на очах: Валерій Залужний дуже схуд і показав, який вигляд має зараз (фото)

В минулому головнокомандувач ЗСУ, а нині посол України у Великій Британії Валерій Залужний не перестає…

22 хв. ago

Найкорисніший овоч у світі: цей недорогий продукт містить найцінніші речовини для організму

Центр контролю та профілактики захворювань (CDC) Департаменту охорони здоров’я та соціального забезпечення США визначив найкорисніший…

23 хв. ago

Нардеп Дмитрук розповів, як тікав з України “з портфельчиком”, бо боявся, що його ліквідують

Оголошений в розшук нардеп-втікач Артем Дмитрук розповів на каналі одеського юриста Тараса Никифорчука, як йому…

24 хв. ago

Сонячна енергія “під землею”: енергетики зробили найбільше відкриття в історії

Національна лабораторія Айдахо та Національна лабораторія відновлюваної енергії (США) мають намір запустити в штаті Айдахо…

25 хв. ago