Силова мобілізація в Одесі: військком накинувся з кулаками на жінку, в ТЦК вже відреагували

Вдень 7 вересня соцмережі Одеси облетіли кадри силової мобілізації, у ході яких один із військкомів щосили штовхнув жінку. Остання впала на землю, захищаючи, як стверджують свідки, власного чоловіка від примусової мобілізації. В Одеському ТЦК та СП миттєво відреагували на запис, назвавши дії жінки чистою провокацією і нагадали, що за перешкоджанням військкомам при виконанні наступає відповідальність.

Новий випадок силової мобілізації повідомляє “Україна сейчас”. На відео можна побачити, як представник ТЦК грубо поводиться з жінкою, що, ймовірно, захищає свого чоловіка від примусової мобілізації. Він щосили штовхає жінку навіть попри те, що його намагаються зупинити як поліція, так і інші військкоми. Зрештою, вона падає на землю.

“Що ви робите? Це ж жінка!”, – вигукують свідки події. 

Реакція Одеського обласного ТЦК та СП не забарилася. Там заявили, що жінка усвідомлено заблокувала ворота збірного пункту. Вона перешкоджала в’їзду та виїзду службового транспорту.

Військкоми стверджують, що жінка також симулювала фізичну недугу, ніяк не реагуючи на зауваження військовослужбовців роти охорони ТЦК.

“По приїзду поліції громадянка почала поводитися ще агресивніше, вчинивши напад на транспортний засіб, що виїжджає з території збірного пункту. Водій транспортного засобу, захищаючи службове майно, намагався перешкодити протиправним діям громадянки. Цей момент і потрапив на відео”, – йдеться у повідомленні. 

Відповідь Одеського ТЦК та СП

Силова мобілізація

Лише день тому у Харкові також трапився скандал із силовою мобілізацією в місті. У мережі з’явився запис з камер, на якому представник ТЦК та СП декілька разів вдарив чоловіка кулаком у живіт. У Харківському ТЦК та СП згодом відреагували на відео, заявивши, що кадри побиття – лише частина запису. Мовляв, чоловік сам провокував військкомів та ображав їх.

Коломієць Надія

Recent Posts

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

2 хв. ago

Україна попросила Румунію збивати усі “Шахеди”, які летять у її напрямку

Україна звернулася до Румунії з проханням збивати всі російські дрони-камікадзе, які летять в напрямку її…

9 хв. ago

Частина українців у Польщі залишаться без виплат: кого це торкнеться

З 1 жовтня 2024 року українські біженці в Польщі втратять право на деякі дитячі виплати. Це пов'язано…

19 хв. ago

“Ви на приколі?”: Тищенко бурхливо відреагував на нове рішення суду (відео)

Нардепу Миколі Тищенку продовжили запобіжний захід ще на два місяці у вигляді цілодобового домашнього арешту. Це рішення…

20 хв. ago

Тепло і сонце перед вихідними: прогноз погоди на 20 вересня потішить українців (карта)

У п'ятницю, 20 вересня, в Україні очікується спокійна, тепла і сонячна погода. Практично по всій…

25 хв. ago

Світло буде по 1,72 грн за кВт/год: кого переведуть на нові тарифи

В Україні діють кілька тарифів на електроенергію. Йдеться про багатозонні тарифи, а також тариф на струм для…

37 хв. ago