Верховна Рада України ухвалила закон, який має стати важливим кроком у покращенні якості харчових продуктів та захисті здоров’я українців.
Закон вносить суворі обмеження на вміст трансжирів у продуктах та забороняє використання пальмової олії у певних категоріях харчової промисловості. Ці зміни спрямовані на зменшення ризиків для здоров’я населення та формування нової харчової культури.
Трансжири, які утворюються в результаті гідрогенізації олій, підвищують рівень шкідливого холестерину і збільшують ризики серцевих хвороб та діабету. Пальмова олія також містить насичені жири, що негативно впливають на організм. Ці зміни спонукатимуть харчову промисловість переходити на більш безпечні інгредієнти, а також мають захистити споживачів від потенційно небезпечних продуктів.
Британська туристка розповіла, що вона тимчасово "осліпла" після того, як випила "безкоштовну горілку" в популярному…
Готуючись до нового сезону, варто звертати увагу не лише на вбрання, але й на аксесуари,…
М'ясо - той продукт, який має бути в раціоні у кожного для нормального функціонування всього…
Національний банк Польщі опублікував розгорнутий звіт про іммігрантів з України, які перебувають у країні. У…
У Покровському районі Донецької області, де продовжується наступ російських військ, планують провести ремонт автомобільної траси з…
Ситуація на фронті місцями загрозлива. З різних напрямків військові повідомляють про критичні моменти. Мер Генічеська,…