“Львов – какая-то п**да, что вы себе накрутили?”: українська блогерка втрапила в гучний скандал

І від кого? Від тієї самої одіозної проросійської блогерки Анни Алхім. І хоча дівчина – українка, це не заважає їй гнобити українську мову та тих, хто нею розмовляє. А приправила ця пані свою промову щирою лайкою, чим похизувалася у своїх соцмережах.

Що цього разу заявила Алхім та як реагують українці.Новий скандал з інстаблогеркою

Сьогодні в Алхім профіль закритий, хоча ще днями блогерка на весь інстаграм “обклала” львів’ян, як їй захотілося, бо, бачте, їй зробили зауваження за російську мову. Так висловлюється особа, яка колись встигла повихваляти Путіна. Сама Алхім згодом заявила, що у нас не лише війна з ворогом, а й між собою, і бідкається, як її всі зає… дістали!

Проте є але: ми живемо в Україн, й це цілком нормальне зауваження. І так, ми у вільній країні, й кожен може розмовляти так, як він хоче, але є АЛЕ. Не тоді, коли ти маєш сотні тисяч фоловерів, частина з яких – підлітки, які нерідко беруть собі за приклад ось таких от блогерів. У себе вдома говори-балакай, як хочеться. І нехай, якби ця нешановна пані перепросила, поїхала далі та не розносила це сміття у своїх соцмережах. Та на це чекати марно, вона вже далеко вперше в подібних скандалах через мову. І далеко неодноразово “чмирила” львів’ян. До прикладу, в серпні назвала жителів Львова, Тернополя, Рівного та Закарпаття “заводом дебілів”. І “котить бочку” Алхім на Львів регулярно.

І думка у цієї людини не змінюється і не зміниться ніколи. Ба більше, чхати вона хотіла навіть на пам’ять про загиблих Героїв. Варто лише згадати, як ця так звана блогерка Алхім спровокувала українців, коли приїхала до міста Хмельницький, де зняла відео під свою улюблену російську музику на тлі фото загиблих воїнів. Переробляла Алхім на свій російський лад й український “Щедрик”.

Регулярні скандали та поціновування всього російського

Словом, раз на місяць-два-три ця блогерка обов’язково висловлюється про українську мову, про львів’ян і пхає в свій інстаграм російську мову, російську музику, російські фільми. Все російське. Ще ось зі свіженького, так би мовити: кінець квітня, інтерв’ю ведучому Славі Дьоміну, й Аня робить чергову “геніальну” заяву:

“Кожна людина, яка живе в Україні, має знати українську мову. Однак кожна людина має право розмовляти тією мовою, якою вона хоче. Я не підтримую обов’язкової української мови ні в медіа, ні в держустановах… Чому люди перекладають на мене відповідальність?”

Ба більше, в тому, що Алхім не говорить українською, а вперто “гаварит па-русски”, виявляється, винні журналісти. Водночас вона додала, що також нібито боїться втратити свою ідентичність, адже, за її словами, російська – це частина її як блогерки. Також ще до початку повномасштабної війни країну облетіло скандальне інтерв’ю інстаграм-зірки, в якому вона ще чотири роки тому заявляла, що президент РФ Володимир Путін – “впливовий чоловік” і “красунчик”. Сьогодні ж дівчина не збирається перепрошувати за свої слова:

“Мене змушували і тиснули перепросити, я не перепросила, тому що не вважаю за потрібне перепрошувати. У мене є чітка позиція щодо Путіна, зрозуміло, що він г*ндон. Ну так, я захоплювалася. На той момент, коли була війна в Донецьку, я цього не врахувала. А потім мене змусили виправдовуватися”.

СБУ час перевірити блогерку

За це вона, до речі, потрапила до бази “Миротворець”. А наприкінці минулого року інфлюенсерка публічно заявила, що дивиться російський серіал “Слово пацана. Кров на асфальті”. Повідомлялося, що цей фільм був випущений спеціально до виборів Путіна. Крім цього, блогерка досі слухає російські пісні на стримінгових майданчиках, бо їй це подобається. Вона вдає, що не знає про такий вид спонсорства окупантів.

Водночас інфлюенсерка не може слухати половину українськомовних пісень. Дівчина вважає їх “повним шлаком”. Тож хочеться ще сказати: СБУ, агов! А чи не час зайнятися перевіркою цієї персони? Бо вам не здається дивним, що ця “прорускоміровка” та українофобка розділяє країну, топить за “рускій мір”, просуває рашистську музику в публічному просторі, волає російською і так само ж нею обкладає українців, а питань немає ні в кого…

Нагадаємо, що ця ж блогерка Алхім колись розмістила в сторіз своєї сторінки в Instagram інформацію про те, що в певних лікарнях Дніпра перебувають військові, яким потрібна допомога. За кілька годин після цього російські окупанти завдали удару по лікарні у Дніпрі. Після цього Алхім звинуватили в тому, що саме вона своєю сторіз скорегувала удар по лікарні. Але панянка далі ходить і розмахує вільно своєю нікому не потрібною думкою. Ба більше, своєї провини блогерка так і не визнала, а почала виправдовуватися, що подібну інформацію публікували й інші інфлюенсери. У відповідь вона звинуватила українців, назвавши їх “тупорилим стадом”.

Ольга Степанова

Recent Posts

Названо продукти та напої, що провокують набряки ніг

Набряк ніг, щиколоток і ступнів - це стан, який виникає, коли в тканинах накопичується рідина.…

4 хв. ago

“Технократ, який бере під контроль військові зусилля Путіна”: NYT про нового главу МО РФ

За понад два роки війни проти України президент Росії Володимир Путін виявив, що технократи, яких він зібрав…

12 хв. ago

Населених планет набагато більше, ніж вважалося раніше: нове дослідження вчених

Умови, що сприяють появі життя, існують і за межами зони населеності. Таким чином позаземне життя…

24 хв. ago

Беріть обов’язково з собою усі довідки: чоловіків попередили – є лише 4 дні

Згідно із законом про мобілізацію, встановлений термін проходження ВЛК складає 4 дні. Проте за необхідності цей термін…

32 хв. ago

У Фінляндії продали на аукціоні велосипеди мігрантів РФ, які ті кинули біля кордону (фото)

Митниця у Фінляндії провела аукціон, на який було виставлено 100 велосипедів, що належали російським мігрантам.…

43 хв. ago

Авіакатастрофа із президентом Ірану: чи вижив Раїсі після падіння гелікоптера

Іранські ЗМІ повідомляли, що президент їхньої країни Ебрагім Раїси вижив після “жорсткої посадки” гелікоптера, на борту…

51 хв. ago