Лобода заломила захмарний гонорар на новорічні виступи в Україні

Виступ співачки Світлани Лободи в новорічну ніч обійдеться у 3,5 млн грн. 

Про це йдеться в матеріалі видання «Главкома» «Скільки коштує Сердючка на Новий рік? Гонорари українських зірок під час війни».

Цілком ймовірно, що подібна сума є більше «іміджевим» ходом Лободи, ніж реальною ринковою пропозицією. Для співачки, яка суттєво зіпсувала свою репутацію роботою у Москві, нині важливо правильно позиціонувати себе в Україні і відновити статус зірки першого ешелону. При цьому Лобода останні два роки не має ні ротацій на українських теле- та радіостанціях, ні концертів. Свій концертний бізнес вона веде переважно за кордоном, тому її український прайс можна впевнено називати умовним.

Варто зазначити, що усі артисти, про виступи яких цікавився «Главком», виставляють ціну за виступ у доларах чи євро. Єдиним «патріотичним» винятком виявилася Лобода.

Про те, що «3,5 млн грн за Лободу» – це більше піар, ніж реальність свідчить і те, що за інших українських зірок першого ешелону сьогодні правлять втричі менше. Тіна Кароль, Вєрка Сердючка чи Макс Барських готові виступити на корпоративі, за даними того ж «Дяді Жори», за €30 тис. До війни цей тариф був майже удвічі вищим – біля €50 тис.

Фрагмент прайсу агенції «Дядя Жора»

З Дмитром Монатіком – історія більш схожа на Лободу. За 45 хвилин виступу цього артиста на корпоративі в агенції Lioncom виставила цінник у €40 тис. (за курсом 39,25 грн, – уточнили в агенції). Співак, російськомовні хіти якого вже підзабули, за рахунок високого прайсу, очевидно намагається довести, що досі залишається у першому ешелоні.

Для порівняння: годинний виступ на корпоративі прими української естради Ірини Білик обійдеться, за даними Lioncom, у €20 тис.

Виступ Олі Полякової і Насті Каменських коштуватиме €25 тис., гурт Mozgi та Наталія Могилевська приїдуть до вас за $15 тис. Золотий голос української естради Олександр Пономарьов – $12 тис.

У $10 тис. обійдеться виступ на новорічному корпоративі таких артистів чи колективів як Казка, Дзідзьо, Skofka, alyona alyona. Mamarika і Shumei – $7,5 тис. та $7 тис. відповідно.

Щодо Віталія Козловського: артист готовий виступати, але нині, за легендою, він служить в армії, тому має заздалегідь узгоджувати із командуванням, щоби його відпустили. За годину виступу Козловського, який вирветься з фронту на свято, у Lioncom назвали ціну у $6 тис. (за курсом 35,88 грн).

В агенції Prime Event виступ Олі Полякової коштує €30 тис. (на 5 тис. дорожче ніж у «Дяді Жори»), а на інших артистів, зокрема Дзідзьо, ціна однакова в Prime Event та в «Дяді Жорі». З Лободою, в Prime Event не співпрацюють.

Гонорар може змінюватися, залежно від кількості ваших гостей. У даному випадку йдеться про 30 осіб

Послуги івент-агенції, як зазначили менеджери, вартують близько 15% від кінцевого чека.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

21 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

22 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

24 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

34 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

36 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

38 хв. ago