На ринку у Херсоні закидали помідорами поліціянтів і ТЦКшників, які намагались викрасти хлопця

На Центральному ринку Херсона розгорівся конфлікт, який переріс у масову бійку. Співробітники ТЦК і поліції намагалися силою забрати чоловіка, але за нього заступилися інші люди. У хід пішли помідори, огірки та пластикові пляшки.

У мережі публікують відео, на якому видно, як продавці та відвідувачі ринку намагаються відбити молодого чоловіка від співробітників ТЦК і поліції, які намагалися його силою забрати.

Розлючені люди закидали силовиків овочами та пластиковими пляшками, щоб захистити чоловіка, якого ті силоміць намагалися забрати. Наразі невідомо, чим закінчилася ця сутичка.

Інші скандали з ТЦК

Силове затримання та побиття людей працівниками територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) нажаль в Україні перестає бути рідкістю. Нещодавно у Чернівцях сталась бійка за участі працівника ТЦК і цивільного чоловіка. військові говорять про напад, деталі інциденту встановлює комісія. А в Одесі мобілізували чоловіка з олігофренією. У ТЦК пояснили, що він не надав потрібних медичних документів і, зрештою, розумові порушення – не привід не служити в армії. 

Також мережею ширилося відео, на якому особи у військовій формі на службовій машині намагались збити чоловіка, який їхав на велосипеді. Виявилось, що це здійснили працівники ТЦК на Львівщині. У пресслужбі центру комплектування пояснили, що співробітники військкомату “не впорались з емоціями”.

Нагадаємо, на Закарпатті двоє чоловіків загинули після мобілізації представниками ТЦК та СП. Обоє загинули від нападу епілепсії. 

Ольга Степанова

Recent Posts

Щоб не було лиха: обов’язково робіть це перед кожною поїздкою на авто восени

Осінь є особливими проблемами для водіїв, оскільки нижчі температури, слизькі дороги і скорочений світловий день…

9 хв. ago

Шахрай-залицяльник виманив у українки 140 тисяч гривень: як йому це вдалося

Для жительки Рівненської області знайомство з чоловіком у соцмережі закінчилось втратою чималої суми грошей. Вона…

18 хв. ago

Експерти обрали головний колір 2025 року: ідеї, що надихають, для всіх сезонів

Агентство WGSN та його дочірня компанія Coloro представили основний колір 2025 року – темно-синій відтінок Future Dusk,…

26 хв. ago

Готуються до ядерного удару? В Росії пройшли дивні навчання

В Росії 4 жовтні відзначають день цивільної оборони, тому в багатьох містах пройшли навчання, але…

33 хв. ago

Вік не допоможе: кого точно мобілізують у жовтні, а кому дали відстрочку

Нові правила мобілізації в Україні набудуть чинності 1 жовтня, вони торкнуться чоловіків віком від 50…

42 хв. ago

“До 16 грн 50 коп за кубометр”: українцям встановили тарифи на газ в опалювальному сезоні

Постачальники газу оголосили про свої тарифні пропозиції на майбутній опалювальний сезон 2024-2025 років, надавши інформацію…

51 хв. ago